Microsoft μια υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για γέλια και για κλάματα

Αν “κυκλοφορείτε” πολύ στο διαδίκτυο, θα έχετε ίσως συναντήσει διάφορες υπηρεσίες τεχνικής ς, άλλοτε ικανοποιητικές, άλλοτε πολύ καλές αλλά και εντελώς ανεπίτρεπτες. Οι περισσότεροι πελάτες της Microsoft ίσως γνωρίζετε ότι η διαθέτει τμήμα τεχνικής υποστήριξης.stupid Microsoft

Όμως όπως φαίνεται πίσω από το help desk δεν βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι. Για του λόγου το αληθές ας δούμε τι έγινε μέ έναν χρήστη των Windows όταν ζήτησε βοήθεια από το τμήμα υποστήριξης της Microsoft για να αφαιρέσει την εφαρμογή “Get ” από τον υπολογιστή του.

Την ιστορία την δημοσίευσε ο χρήστης quickbrowngoat στο reddit.

Ο είναι ο εμπειρογνώμονας της Microsoft που ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι η εφαρμογή είναι κακόβουλο λογισμικό, και για να αφαιρέσει θα έπρεπε να καταβληθούν γύρω στα 100 ευρώ.

Για όσους δεν γνωρίζουν η εφαρμογή Get Windows 10 είναι της ίδιας της Microsoft, και έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση παλαιότερων συστημάτων σε Windows 10.

Όπως θα διαβάσετε στον διάλογο που ακολουθεί το γεγονός μάλλον ήταν άγνωστο στον “εμπειρογνώμονα” της εταιρείας και μάλιστα η “διάγνωση” του ήταν: Malware, προσφέροντας μια συνδρομή σε ένα πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης που παρέχει επίσης και υπηρεσίες αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού με 120 δολάρια το έτος.

Να σας ευχηθούμε λοιπόν μακριά από τέτοιους Marvin.
Το αξιοπερίεργο με αυτή την ιστορία είναι τι κάνει η Microsοft με όλα αυτά; Εκτός και αν είναι πολιτική της εταιρείας να προωθεί συνδρομητικές πωλήσεις σε αρχάριους, και ο Marvin προσπάθησε απλά να κάνει τη δουλειά που του είχαν αναθέσει.support

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).