Γιατί σταμάτησε η Microsoft την διάθεση νέων builds;

Η φέρεται να αναστέλλει προσωρινά την κυκλοφορία νέων builds του 10 για τους εγγεγραμμένους στο και Slow Rings καθώς η ομάδα ανάπτυξης δοκιμάζει εσωτερικά το νέο Unified Update Platform, ένα νέο σύστημα διάθεσης των ενημερώσεων.

Η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, δήλωσε ότι σχεδιάζουν να δοκιμάσουν εσωτερικά το νέο σύστημα UUP πριν το διαθέσουν σε χρήστες που αποτελούν μέρος του προγράμματος Insider. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πόσο θα τους πάρει.windows-10-unified-update-platform Microsoft

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι οι Windows δεν θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν νέα builds στους προσωπικούς τους υπολογιστές. Οι χρήστες κινητών δεν επηρεάζονται.

“Ετοιμαζόμαστε για την διάθεση PC builds στους Insiders χρησιμοποιώντας το UUP. Για να προετοιμαστούμε για αυτό, θα διακόψουμε όλες τις ενημερώσεις σε Fast και Slow rings αρχίζοντας από σήμερα το βράδυ (Παρασκευή 2/12/16)” ανέφερε η Dona.

Τι είναι το UUP;

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερη δημοσίευση, είναι ένα νέο σύστημα ενημερώσεων που επιταχύνει τους ελέγχους και μειώνει δραματικά το μέγεθος των δεδομένων κατεβάζοντας τα που χρειάζεστε, και όχι τα πλήρη νέα builds.

  iCloud για Windows καταστρέφει βίντεο και εμφανίζει ξένες φωτογραφίες

Έτσι η διάθεση μεγάλων ενημερώσεων του λειτουργικού θα πραγματοποιούνται πολύ πιο γρήγορα, καθώς η Microsoft αναφέρει ότι κάθε υπολογιστής σας θα λαμβάνει μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει από την προηγούμενη , και όχι όλο το λειτουργικό σύστημα. Επιπλέον, ο έλεγχος για ενημερώσεις θα πραγματοποιείται από την πλευρά του διακομιστή, και έτσι θα είναι ταχύτερος.

Το νέο σύστημα UUP της Microsoft θα ελεγχθεί με τη βοήθεια των Insiders κατά τους επόμενους μήνες. Όλοι οι υπόλοιποι θα το λάβουν με το επερχόμενο Creators Update στις αρχές του .

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).