1a

Microsoft: Τα Windows 10 θα εξοικονομούν περισσότερο χώρο στο δίσκο

Η Microsoft έχει αρχίσει εδώ και καιρό να κυκλοφορεί σιγά σιγά, λεπτομέρειες για την επερχόμενη έκδοση των Windows 10. Έτσι για να μας κρατάει συνεχώς αμείωτο το ενδιαφέρον.

Σήμερα λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς η νέα ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος θα εξοικονομεί περισσότερο χώρο αποθήκευσης στους υπολογιστές αλλά και στα που το χρησιμοποιούν.Windows 10

Σε μια δημοσίευση στο blog της σήμερα, η εταιρεία περιγράφει λεπτομερώς το νέο αλγόριθμο συμς που ανέπτυξε που θα εξοικονομεί μέχρι και 1.5GB σε συστήματα των 32-bit και 2,6 GB σε υπολογιστές των 64-bit.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Windows 10 θα χρησιμοποιούν έξυπνες τεχνικές συμπίεσης. Κατά την αναβάθμιση ενός συστήματος σε Windows 10, το λειτουργικό θα αξιολογεί τις επιδόσεις του υπολογιστή και θα καθορίζει ποιους παραμέτρους συμπίεσης θα χρησιμοποιήσουν.

Η Microsoft εκτός από το νέο αλγόριθμο συμπίεσης, αναφέρει επίσης ότι έχει βελτιώσει τα εργαλεία ς των Windows και από την θα χρησιμοποιούν λιγότερο χώρο.

Επίσης το νέο εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι με το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα δεν θα χρειάζεται πλέον ένα ξεχωριστό είδωλο αποκατάστασης (recovery image) στο δίσκο για να επαναφέρετε τα Windows στην αρχική τους κατάσταση. Έτσι από μόνο του αυτό το χαρακτηριστικό θα εξοικονομεί μέχρι και 12GB ανάλογα με την έκδοση που χρησιμοποιείτε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).