Θα κυκλοφορήσει η Microsoft το Windows 10 Mobile τον Σεπτέμβριο;

Η έχει δηλώσει ήδη ότι το λειτουργικό για κινητές συσκευές 10 θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των . Σήμερα όμως διέρρευσε μια διαφάνεια που παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για την προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.windows 10 mobile

Το λειτουργικό Windows 10 Mobile αναμένεται να εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο του , κάτι το οποίο φαίνεται να έχει νόημα, με δεδομένο το γεγονός ότι η εταιρεία δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.

Όμως, όπως αναφέρει το Neowin, η εν λόγω ημερομηνία κυκλοφορίας μπορεί να μην σημαίνει τίποτα για τους καταναλωτές, αλλά σημαίνει πολλά για τους OEMs.

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για κινητές συσκευές, θα κυκλοφορήσει επίσης δια μέσω του προγράμματος Windows Insider, έτσι οι φίλοι των Windows θα μπορέσουν να το δουν συντομότερα στις συσκευές τους.

Έτσι οι καταναλωτές δεν αποτελούν σοβαρό πρόβλημα για την εταιρεία. Οι OEMs όμως θα πρέπει να έχουν το λειτουργικό αρκετά νωρίς για να εξετάσουν τυχών αναβαθμίσεις στο υλικό, ή ακόμα και προβλήματα στο .

  Οι καλύτεροι Διαχειριστές Αρχείων για Windows

Αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι αναμένεται και η κυκλοφορία του Windows 10 Mobile θα μπορούσε να εκταθεί μέχρι τις αρχές του 2016, εάν οι ΟΕΜσ δεν κινηθούν αρκετά γρήγορα.

Η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Windows Mobile 10. Οπότε οι φήμες που ξεκίνησαν από την εικόνα που θα δείτε παρακάτω μπορεί και να μην ευσταθούν.windows 10_mobile

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).