Μήνυση στην Canon που απαιτεί μελάνι για σάρωση και αποστολή fax

Η Canon USA κατηγορείτε ότι αναγκάζει τους πελάτες της να αγοράζουν δοχεία μελάνης αν θέλουν μόνο να σαρώσουν και να στείλουν έγγραφα με φαξ χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους εκτυπωτές All-In-One της εταιρείας.

Ο David Leacraft αγόρασε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA MG2522 All-in-One από την Walmart τον Μάρτιο και τρελάθηκε όταν η συσκευή του δεν ήταν σε θέση να σαρώσει ή να στείλει φαξ όταν εξαντλήθηκαν τα μελάνια. Φυσικά η σάρωση και η αποστολή φαξ δεν απαιτούν μελάνι.canon pix mamg2522

Ο Leacraft δεν θα αγόραζε τον εκτυπωτή της Canon αν το ήξερε αυτό, αναφέρει η νομική του ομάδα. Νιώθοντας εξαπατημένος, ο Leacraft κατέθεσε μήνυση στην Canon USA.

“Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για την πώληση των εκτυπωτών All-In-One με λειτουργίες σάρωσης ή αποστολής φαξ που συνδέονται άμεσα με την ύπαρξη ή το επίπεδο της μελάνης που περιέχεται στις συσκευές”, αναφέρει η καταγγελία του Leacraft [PDF], που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

  16 απίθανες αναζητήσεις με το Google Search

”Το μελάνι δεν απαιτείται για τη σάρωση ή τη λειτουργία του φαξ. Το μελάνι δεν βελτιώνει την απόδοση της σάρωσης ή της αποστολής φαξ. Η σύνδεση των δυνατοτήτων σάρωσης ή φαξ των εκτυπωτών All-In-One με το μελάνι που περιέχεται στις συσκευές δεν προσφέρει κανένα όφελος και εξυπηρετεί μόνο την οικονομική βλάβη των καταναλωτών.”

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Canon,iguru,fax

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


5  +  3  =