Μπορεί μια φωτογραφία με τυρί να σας κλείσει φυλακή;

Γενικά δεν είναι καλή ιδέα να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στο . Ειδικά αν είστε έμπορος ναρκωτικών. Ακόμη και η πολύ αθώα εικόνα ενός τυριού μπορεί να περιέχει αρκετές προσωπικές για να σας καταδικάσει.

Η βρετανική του Merseyside εντόπισε τον έμπορο ναρκωτικών Carl Stewart (39, Gem Street, Liverpool) και τον καταδίκασαν για διακίνηση κοκαΐνης, ηρωίνης, MDMA και κεταμίνης με τη βοήθεια μιας απλής φωτογραφίας τυριού. Δεν γνωρίζουμε γιατί δημοσίευσε τη φωτογραφία του τυριού, αλλά ο Stewart καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 ετών και έξι μηνών αφού ομολόγησε ένοχος για τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

cheese

Ο Stewart φαίνεται ότι έκανε λάθη όταν δημοσίευσε την φωτογραφία. Το πρώτο είναι ότι η φωτογραφία περιείχε μια σαφή εικόνα των δακτυλικών του αποτυπωμάτων αλλά και της παλάμης του, την οποία η Αστυνομία του Merseyside μπόρεσε να αναλύσει για να τον αναγνωρίσει. Ο Stewart δεν είναι ο πρώτος εγκληματίας που καταδικάστηκε λόγω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που εντοπίστηκαν σε μια φωτογραφία, αλλά είναι μια ακόμη υπενθύμιση ότι τα δακτυλικά σας αποτυπώματα δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά.

Δεύτερον μοιράστηκε τη φωτογραφία στο , το υποτιθέμενο κρυπτογραφημένο τηλεφωνικό σύστημα που παραβιάστηκε από τις αρχές τον περασμένο Μάρτιο, και έτσι η ασφάλειά του είχε περισσότερες τρύπες από ένα ελβετικό τυρί.

Έκτοτε, η αστυνομία του Merseyside αναφέρει ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει περίπου 10.000 από παράνομους χρήστες στο , οι οποίοι “συμμετέχουν στο συντονισμό και τον προγραμματισμό προμήθειας και διανομής ναρκωτικών και όπλων, ξεπλύματος χρημάτων και άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων”. Συνολικά έχουν εντοπιστεί παγκοσμίως, 60.000 χρήστες σύμφωνα με την αστυνομία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

φωτογραφία

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).