Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα μοιράζονται περισσότερες πληροφορίες

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα αρχίσουν να μοιράζονται περισσότερες πληροφορίες με αμερικανικές εταιρείες, μη κυβερνητικούς οργανισμούς και ακαδημαϊκά ιδρύματα στο πλαίσιο μιας νέας στρατηγικής που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Η νέα στρατηγική αναγνωρίζει ανησυχίες για νέες απειλές, όπως άλλη μια πανδημία αλλά και τις αυξανόμενες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

cia

Η Εθνική Στρατηγική Πληροφοριών, η οποία θέτει γενικούς στόχους για την εκτεταμένη κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, αναφέρει ότι οι υπηρεσίες κατασκοπείας θα πρέπει να ξεπεράσουν τα παραδοσιακά τείχη μυστικότητας και να συνεργαστούν με εξωτερικές ομάδες για να ανιχνεύουν και να αποτρέπουν διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, μολυσματικές ασθένειες και άλλες αυξανόμενες διεθνικές απειλές. Η κοινότητα πληροφοριών θα “πρέπει να επανεξετάσει την προσέγγισή της στην ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων”, αναφέρει η νέα στρατηγική.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να μοιράζεται τεράστιες ποσότητες πληροφοριών για τις απειλές στον κυβερνοχώρο με αμερικανικές εταιρείες, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και άλλες που αποτελούν συχνά κύριους στόχους ξένων hacker, καθώς και πληροφορίες για επιχειρήσεις που προωθούν ξένη επιρροή μέσων της κοινωνικής δικτύωσης..

Η έμφαση στη μεγαλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών είναι μέρος μιας ευρύτερης τάσης που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση Biden (τα αφεντικό τρελάθηκε), σύμφωνα με την Wall Street Journal: .

“Η νέα στρατηγική έχει σκοπό να βοηθήσει 18 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ που θα έχουν ετήσιο προϋπολογισμό περίπου 90 δισεκατομμυρίων δολαρίων…”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

μυστικές υπηρεσίες

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).