Νέα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android 14 Beta 3

Κάθε χρόνο, τα smartphone γίνονται όλο και καλύτερα, αλλά ακόμη και τα καλύτερα τηλέφωνα Android εξακολουθούν να προσπαθούν για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αν και σίγουρα έχουν βελτιωθεί, ο φορτιστής σας θα πρέπει να είναι κοντά. Προφανώς, η Google δεν ήταν ικανοποιημένη με τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στα Pixels, γιατί πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στο Android 14 Beta 3 που θα μπορούσε να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου μειώνοντας τη φωτεινότητα της ταπετσαρίας.

screenshot 2023 06 11 10 21 32

Το Android Police ανακάλυψε μια μικρή αλλαγή στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας με την πιο πρόσφατη beta, καθώς όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία μειώνει το φως στην ταπετσαρία. Εκτός από αυτό, τα εικονίδια στην αρχική οθόνη τονίζονται με ένα νέο εφέ επισήμανσης. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα, με την αριστερή πλευρά να είναι η κανονική εμφάνιση ενώ η δεξιά δείχνει την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας.

Αυτή η νέα δυνατότητα εμφανίζεται αυτόματα καθώς η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας είναι ενεργοποιημένη στο Android 14 Beta 3 και δεν απαιτεί από τον χρήστη να κάνει κανενός είδους αλλαγές στις ρυθμίσεις.

Χωρίς αμφιβολία, η Google προσπαθεί να εξασφαλίσει λίγο περισσότερη διάρκεια μπαταρίας από τις συσκευές Pixel. Η αλλαγή είναι αισθητή, αλλά είναι πιο εμφανής αν χρησιμοποιείτε ταπετσαρίες με ανοιχτά χρώματα. Φυσικά, εάν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε μπαταρία, μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε τη λειτουργία Extreme Battery Saver, αλλά αυτό θα αλλάξει κατά πολύ την εμπειρία του τηλεφώνου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στο Android 14 και αν σας ενδιαφέρει να το δοκιμάσετε, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε στο Android Beta Program ή να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης με μη αυτόματο τρόπο.

Να θυμάστε ότι το Android 14 είναι ακόμη σε έκδοση beta, οπότε αν και θα έχετε πρώιμη πρόσβαση σε πολλές νέες δυνατότητες, δεν θα λειτουργούν όλα σωστά. Επομένως, εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σε μια συσκευή που προορίζεται για καθημερινή χρήση, σκεφτείτε καλά πριν πραγματοποιήσετε την ενημέρωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.
Android 14

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).