Νέοι HP Chromebook και Thin Clients Power Cloud-First Computing για Υβριδική Εργασία

Κάθε εταιρεία έχει ρόλους που είναι κρίσιμοι για την επιτυχία της επιχείρησης. Αυτές είναι συνήθως εργασίες που απευθύνονται σε πελάτες που χειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες ή διαχειρίζονται λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο.

Η τεχνολογία στην οποία βασίζονται αυτοί οι άνθρωποι απαιτεί υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ευρωστίας και απόδοσης. Εάν αυτά τα εργαλεία αποτύχουν, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές: χάνονται άμεσα έσοδα, ενδέχεται να αποκαλυφθούν ευαίσθητα δεδομένα ή σε περίπτωση δημόσιας ασφάλειας, όπως η αποστολή έκτακτης ανάγκης ή η υγειονομική περίθαλψη, μπορεί να διακυβευτεί η ασφάλεια των ανθρώπων.

Οι εταιρείες εικονικοποιούν εφαρμογές και desktops για να παρέχουν βελτιωμένη ασφάλεια, ανθεκτικότητα και αδιάκοπη παραγωγικότητα για κρίσιμες εργασίες, ειδικά σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας. Το 85% των οργανισμών θα υιοθετήσουν μια cloud-first στρατηγική έως το 2025 και δεν θα μπορούν να εκτελούν πλήρως τις ψηφιακές στρατηγικές τους χωρίς τη χρήση εγγενών τεχνολογιών στο cloud.

Η HP παρουσιάζει νέες λύσεις υλικού, λογισμικού και διαχείρισης συσκευών υπολογιστή για να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους και τις ομάδες πληροφορικής μιας εταιρίας.

HP Elite Chromebook: Ενισχύοντας ένα υβριδικό εργατικό δυναμικό στο cloud

hpcb

Το Chrome OS με τα χρόνια έχει εξελιχθεί, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες για να παρέχει απλές και ασφαλείς εμπειρίες. Το σημερινό εργατικό δυναμικό απαιτεί περισσότερα από τις Chrome OS συσκευές του και η HP έχει ανταποκριθεί στην πρόκληση με ένα χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών Chromebook που είναι καλύτερα από ποτέ. Μετά την παρουσίαση του πιο προηγμένου Chromebook για επιχειρήσεις στον κόσμο, του HP Elite Dragonfly Chromebook στην CES, η HP ανακοινώνει νέους Chromebook που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να ενδυναμώνουν τους εργαζόμενους στο υβριδικό cloud.

HP Elite c645 G2 Chromebook Enterprise

hpg2

Ο HP Elite c645 G2 Chromebook Enterprise, που υποστηρίζεται από επεξεργαστές AMD Ryzen™ 5000 C-Series, διευκολύνει τους χρήστες cloud να αντιμετωπίσουν την υβριδική εργασία. Οι πιο φωτεινές επιλογές οθόνης περιλαμβάνουν ένα πάνελ FHD 400 nit 14 ιντσών, το HP Eye Ease για χαμηλή έκθεση σε μπλε φως, την ενσωματωμένη οθόνη απορρήτου HP Sure View Reflect για προστασία ευαίσθητων πληροφοριών από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς και μια επιλογή εξωτερικής προβολής 1000 nit. Το Wi-Fi 6E και το προαιρετικό 4G LTE διευκολύνουν την εργασία σχεδόν από οπουδήποτε, πράγμα που σημαίνει ότι η διακοπή του ίντερνετ αποτελεί πρόβλημα του παρελθόντος. Η HP Privacy Camera δίνει στους χρήστες τον έλεγχο για το πότε μπορούν να φαίνονται, με ένα συρόμενο κάλυμμα για τον φακό της κάμερας web.

HP Elite c640 G3 Chromebook Enterprisehpg3

Ο HP Elite c640 G3 Chromebook Enterprise, που υποστηρίζεται από επεξεργαστές Intel® Core 12ης γενιάς, έχει κατασκευαστεί ειδικά για την επιχείρηση. Με την υποστήριξη της πλατφόρμας Intel® vPro, η συσκευή παρέχει εξαιρετική απόδοση και ολοκληρωμένη, πολλαπλών επιπέδων ασφάλεια για τις επιχειρήσεις.

Βελτιώστε την εικονική συνεργασία με μια κάμερα 5 MP που προσφέρει βελτιωμένη οπτική ευκρίνεια, ενώ η λειτουργία μείωσης θορύβου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος δίνοντας τη δυνατότητα στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να ακούγονται καλύτερα.

Διαθέτει μια προαιρετική ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και είναι ο πρώτος Chromebook που προσφέρει μια ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών, μια προτιμώμενη μέθοδος ελέγχου ταυτότητας για πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν το Citrix®.

Η HP ανακοινώνει επίσης ότι επιλεγμένες συσκευές HP Chromebook Enterprise συνοδεύονται πλέον από ένα χρόνο Parallels Desktop για Chrome OS. Το Parallels Desktop επιτρέπει στους Chromebook να εκτελούν εφαρμογές Windows με πλήρεις δυνατότητες, ακόμη και όταν είναι αποσυνδεδεμένοι από ένα δίκτυο, καθιστώντας τους εξαιρετικές επιλογές για επιχειρήσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

HP Universal USB-C Multiport Hubhp universal usb

Όταν εργάζεστε εν κινήσει ή στο γραφείο, απολαύστε μια απρόσκοπτη εμπειρία ροής εργασιών συνδέοντας ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία με το HP Universal USB-C Multiport Hub. Συνδεθείτε με τα πάντα, από διπλές οθόνες 4K έως πολλές περιφερειακές επιλογές για να συνδέσετε και να παίξετε όπως εσείς επιλέξετε.

Υποστηρίζει οποιονδήποτε υπολογιστή συμβατό με USB-C® με επτά θύρες, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το λειτουργικό σύστημα.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να εργαστούν με ένα μόνο καλώδιο από το laptop τους με δυνατότητα USB-C στις οθόνες, τις συσκευές και το ενσύρματο δίκτυό τους με το εξοικονόμηση χώρου HP USB-C Dock G5, ένα περιφερειακό με πιστοποίηση ‘’Works with Chromebook’’.

Λύσεις HP Thin Clients: Παροχή ισχυρών νέων υπολογιστών cloud που βασίζονται σε Windows και Linux για υβριδική εργασία

Περισσότερο από ποτέ, οι εργαζόμενοι βασίζονται σε virtual περιβάλλον για ασφαλή και αποτελεσματική εργασία καθώς επιταχύνεται η μετάβαση από φυσικούς desktops σε virtual. Η μεγιστοποίηση της ασφάλειας, της επεκτασιμότητας και της απλότητας τoυ virtual περιβάλλοντος απαιτεί συσκευές cloud που έχουν σχεδιαστεί για τον σημερινό υβριδικό κόσμο και το μελλοντικό χαρτοφυλάκιο Thin Client της HP είναι η τέλεια λύση.

HP Elite t655 Thin Client

hp eliteΣυνεχίστε με τις αυξανόμενες απαιτήσεις απόδοσης που απαιτούνται από τη συνεργασία βίντεο με τον HP Elite t655 Thin Client. Με την υποστήριξη της επόμενης γενιάς AMD Ryzen Embedded R-Series με γραφικά Radeon™, η συσκευή προσφέρει απόδοση, ευελιξία και ασφάλεια σε ένα εργασιακό περιβάλλον virtual. Μπορεί να υποστηρίξει έως και τρεις οθόνες 4k, προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτες διαμορφώσεις θυρών και επιλογές τοποθέτησης, ενώ παρέχει συνεχή ασφάλεια με το AMD Memory Guard και το TPM 2.0.

 

HP Elite mt645 G7 Mobile Thin Client

hp elite mt645
Αντιμετωπίστε βαρύ φόρτο εργασίας με τον πιο αποδοτικό κινητό thin client στον κόσμο, τον HP Elite mt645 G7 Mobile Thin Client. Τροφοδοτείται με επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5000 Series, παραμένετε παραγωγικοί οπουδήποτε με τις προαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας 4G LTE, Wi-Fi 6 και RJ-45 και ο SSD αποθήκευσης NVMe παρέχει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης για το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές.

Όσον αφορά την οπτική ευκρίνεια, η κάμερα HD με προσωρινή μείωση θορύβου μειώνει τα εφέ του οπτικού θορύβου και της εικονοστοιχίας, επιτρέποντας αυξημένη ευκρίνεια για να καταγράφονται όλες τις λεπτομέρειες.

Όταν οι κωδικοί πρόσβασης δεν επαρκούν, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος ή η συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών παρέχουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Προστατέψτε την οθόνη από ανεπιθύμητους θεατές ενώ απολαμβάνετε μια άνετη εμπειρία θέασης με την ενσωματωμένη οθόνη απορρήτου HP Sure View Reflect με επιλογή χαμηλού μπλε φωτός.

Για επιπλέον ασφάλεια, το HP Sure Start self-healing BIOS προστατεύεται από εξελισσόμενες απειλές, ενώ το HP Tamper Lock κλειδώνει τον υπολογιστή εάν έχει ανοιχτεί φυσικά ή έχει παραβιαστεί και ειδοποιεί τον χρήστη. Το συρόμενο κάλυμμα της HP Privacy Camera δίνει στους χρήστες έλεγχο για το πότε μπορούν να δουν.

HP Pro mt440 G4 Mobile Thin Client

hp pro mt440 g4

Ο HP Pro mt440 G4 Mobile Thin Client παρέχει ειδικά σχεδιασμένη εικονικοποίηση για φορητές συσκευές με ένα λειτουργικό σύστημα με προτεραιότητα την ασφάλεια και διαχείριση υβριδικής λειτουργίας. Ενισχύστε τις ημέρες πολλαπλών εργασιών με επεξεργαστή Intel® Celeron® 12ης γενιάς και επιλογές συνδεσιμότητας WLAN ή WWAN. Συνεργαστείτε γρήγορα με τον απίστευτα γρήγορο χώρο αποθήκευσης NVMe που βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης. Για πρόσθετη προστασία, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με HP Sure Start, HP TamperLock και προαιρετική HP Privacy Camera.

Εργαλεία για τα τμήματα πληροφορικής

Τώρα διαθέσιμο ως Tech Preview για επιλεγμένους πελάτες, το HP Cloud Endpoint Manager παρέχει στις ομάδες πληροφορικής έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης των αυξανόμενων στόλων HP Thin Clients.

Το σύγχρονο λογισμικό διαχείρισης συσκευών είναι το πρώτο στον κόσμο εργαλείο παρακολούθησης thin clients συσκευών σε πραγματικό χρόνο με λογισμικό διαχείρισης συσκευών OEM.

Διαθέτει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, άμεσες ειδοποιήσεις και διαχείριση βάσει πολιτικής για την εξάλειψη επαναλαμβανόμενων εργασιών. Η λύση διαχείρισης cloud-ready δίνει τη δυνατότητα στα τμήματα πληροφορικής να διατηρούν ,οι κρίσιμες για την αποστολή συσκευές, την απόδοση με προληπτικές ειδοποιήσεις, ώστε να γνωρίζουν πάντα την υγεία και την κατάσταση του στόλου τους και να μπορούν να αντιμετωπίζουν γρήγορα προβλήματα.

Για τα τμήματα πληροφορικής και τους τελικούς χρήστες, το HP ThinPro 8.0 προστατεύει τις κρίσιμες συσκευές από την εκκίνηση έως τον τερματισμό λειτουργίας με μια σταθερή, ασφαλή και εύκολη εμπειρία χρήστη.

Το λειτουργικό σύστημα HP ThinPro 8.0 που βασίζεται σε Linux προσθέτει προηγμένη ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης μονάδας δίσκου, μιας απλής διεπαφής με χρήστη και υποστήριξη για απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών. Διαθέτει επίσης ενημερωμένη υποστήριξη για πολλαπλά εργαλεία cloud και συνεργασίας.

Προστατεύοντας το κοινό μας μέλλον

Οι HP Chromebook και οι Thin Clients αποτελούν μέρος του πιο βιώσιμου χαρτοφυλακίου υπολογιστών στον κόσμο. Ο HP Elite c640 G3 Chromebook Enterprise, ο HP Elite c645 G2 Chromebook, ο HP Elite mt645 G7 Mobile Thin Client και ο HP Pro mt440 G4 Mobile Thin Client περιέχουν πλαστικό που προέρχεται από τον ωκεανό σε κουτιά ηχείων, καλύμματα πλήκτρων κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένα DVD μετά την κατανάλωση, και 100% βιώσιμες ή ανακυκλωμένες συσκευασίες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.
HP Chromebook,HP,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).