Το Fast.com του Netfix μετράει την ταχύτητα φόρτωσης σας

Αν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο Netflix και θέλετε να ξέρετε με τι ταχύτητα θα κατεβάζετε, τότε πηγαίνετε στο Fast.com

Το Fast.com είναι μία υπηρεσία του ίδιου του , που πρωτοεμφανίστηκε πριν δύο χρόνια. Πρόσφατα έλαβε ένα update και έτσι μπορεί να σας μετρήσει την ταχύτητα φόρτωσης καθώς και την καθυστέρηση, από τους servers του. Δεδομένου ότι στην χώρα μας το συνδρομητικό Netfix γίνεται γρήγορα γνωστό, δίνοντας μάλιστα ένα μήνα δοκιμής, πριν αποφασίσετε να γίνετε μόνιμος συνδρομητής, σας προσφέρει την δυνατότητα να μετρήσετε από πριν με τι ταχύτητα και με τι καθυστέρηση μπορείτε να κατεβάζετε.

Η Netflix αναφέρει ότι είχε πάνω από 500 εκατομμύρια δοκιμές από την έναρξη την υπηρεσίας, με τα μισά από αυτά να συμβαίνουν μόνο τους τελευταίους επτά μήνες. Και γενικά είναι ένας αξιόλογος μετρητής ταχύτητας της σύνδεσής σας, πλην όμως θα σας δείξει μόνο την ταχύτητα λήψης. Η ταχύτητα αποστολής δεν είναι τόσο απαραίτητη για το Netflix, αλλά είναι ένα πολύτιμο stat για να γνωρίζετε αν παίρνετε τις ταχύτητες που πληρώνετε.

Η δοκιμή εμφανίζει επίσης την καθυστέρηση, κατανεμημένη σε κατηγορίες “χωρίς φόρτωση” και με “φόρτωση” (ουσιαστικά, αν το δίκτυό σας είναι απασχολημένο ή όχι) η οποία θα σας δώσει μια επιπλέον προ για το πόσο γρήγορα συνδέεται ο ς σας με τους διακομιστές της Netflix.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your !

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).