Η Netflix κυκλοφόρησε το πιο απλό τεστ ταχύτητας στο Διαδίκτυο


Tο Netflix μόλις κυκλοφόρησε το πιο απλό τεστ ταχύτητας στο Διαδίκτυο. Ονομάζεται Fast.com.

Είναι απίστευτα minimal, και τα φορτία της ταχύτητάς σας εμφανίζονται άμεσα, πιθανώς επειδή δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Μετρά μόνο την ταχύτητα λήψης (δεν μετράει την ταχύτητα του upload) του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε (ISP), και εμφανίζει την τελική ταχύτητα με τεράστια ψηφία μετά από λίγα δευτερόλεπτα δοκιμών.Netflix fast com iguru gr

Η εταιρεία αναφέρει:

Η Fast.com είναι ένας απλός τρόπος απλό για να εκτιμήσουν οι καταναλωτές ποια είναι ταχύτητα είναι η παροχή του ISP τους. Δεν είναι ανάλυση ενός μηχανικού δικτύου ή μια διαγνωστική σουίτα.

Η Netflix σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με την Speedtest.net, η οποία παρέχει λεπτομερή αποτελέσματα για τις ταχύτητες αποστολής, τη λανθάνουσα κατάσταση καθώς και άλλες μετρήσεις.

Φυσικά, όλα αυτά είναι μέρος της συνεχιζόμενης βεντέτας της εταιρείας κατά των αργών ταχυτήτων ορισμένων ISP. Το site αναφέρει πολύ δηκτικά στο FAQ:

“Αν τα αποτελέσματα από το fast.com και άλλα τεστ ταχύτητας δείχνουν συχνά μικρότερη ταχύτητα από ό, τι έχετε πληρώσει, μπορείτε να συζητήσετε με τον πάροχό σας τα αποτελέσματα.”

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news