Και η Xiaomi κρύβει την μπροστινή κάμερα πίσω από την οθόνη

Νέα τεχνολογία για την μπροστινή κάμερα από τις εταιρείες Oppo και Xiaomi. Την κρύβουν πίσω από την οθόνη, η οποία πλέον καταλαμβάνει όλη την μπροστινή πλευρά ενός smartphone.

Xiaomi

Μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της εταιρείας Oppo με την μπροστινή κάμερα να είναι κρυμμένη πίσω από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου και η Xiaomi δημοσίευσε τη δική της νέα τεχνολογία. Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, έδωσε ένα βίντεο στο Weibo (αργότερα αναρτήθηκε και στο Twitter) με το Xiaomi Mi 9 να έχει εντελώς κρυμμένη την μπροστινή κάμερα πίσω από την οθόνη του τηλεφώνου.

Δεν είναι απολύτως σαφές πώς λειτουργεί η νέα τεχνολογία της Xiaomi. Το The Phone Talks σημειώνει ότι η Xiaomi υπέβαλε πρόσφατα αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που φαίνεται να αναφέρεται σε παρόμοια λειτουργικότητα, το οποίο χρησιμοποιεί δύο εμφανίσεις της οθόνης που μπορούν και εναλλάσσονται για να επιτρέπουν τη διέλευση του φωτός στον αισθητήρα της κάμερας.

Αν και το πρωτότυπο τηλέφωνο της εταιρείας Xiaomi φαίνεται να είναι λειτουργικό, δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για το πότε το τηλέφωνο θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά.

  Το μεγάλο πρόβλημα του iPhone 5S

Τον Μάρτιο, η εταιρεία δημοσίευσε άλλη μία νέα τεχνολογία της στο Weibo που αφορούσε το επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο της, αλλά δύο μήνες αργότερα δεν έχει ακόμα δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


3  +  3  =