Νέο ESET Secure Authentication: single touch ειδοποίηση πιστοποίησης

Η ΕSET ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Secure , της λειτουργίας πιστοποίησης διπλού παράγοντα (2-FA authentication) για επιχειρήσεις . Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα χαρακτηριστικά αποσκοπώντας στην εμπειρία που βιώνει ο τελικός χρήστης.

«Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας σχετικά με τα σημεία που ενοχλούν, και επικεντρωθήκαμε κυρίως σε βελτιώσεις της εμπειρίας του χρήστη, γεγονός που θα κάνει την πιστοποίηση διπλού παράγοντα μία πιο άνετη και λιγότερο κουραστική διαδικασία. Πιστεύουμε, ότι το νέο ESET Secure Authentication θα μειώσει τις περιπτώσεις των χρηστών που αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τις δυσκολίες της πιστοποίησης, γεγονός που προκαλεί νέες ευπάθειες σε βάρος της ασφάλειας των δεδομένων της εταιρίας», δήλωσε ο manager της ΕSET, Vladimir Matovcik.eset

Η νέα έκδοση του ESET Secure Authentication προσφέρει εύκολη πιστοποίηση, με λειτουργία ειδοποιήσεων -, υποστήριξη των smart watches και άλλες πολλές βελτιώσεις, όπως ανανεωμένες λειτουργίες εγκατάστασης και λειτουργίας, ασφάλειας και tweaks επιδόσεων.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες πλέον, είναι να πληκτρολογήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, ως συνήθως, και το ΕSET Secure Authentication θα στείλει ειδοποίηση push στο τους ή στο smart watch τους. Στη συνέχεια, θα προχωρήσει σε επιβεβαίωση ή απόρριψη, και δεν χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια », πρόσθεσε ο Matovcik.

  VPN και proxies, ποια η διαφορά;

Η νέα έκδοση του ΕSET Secure Authentication με Push Authentication είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές .

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).