Νέο Google Translate με μετάφραση νοήματος

Η νέα του , της μεταφραστικής υπηρεσίας της μεγαλύτερης εταιρείας ς, έρχεται με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά για πιστότερες μεταφράσεις. Το νέο θα χαροποιήσει πολλούς της υπηρεσίας, καθώς πολλές φορές τα αποτελέσματα της μετάφρασης ήταν ξεκαρδιστικά.google-translate

Η εταιρεία αναφέρει ότι το λογισμικό έρχεται με μια σημαντική ενημέρωση. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται Neural Translation, η υπηρεσία της σταματάει την λέξη προς λέξη μετάφραση και αρχίζει να πραγματοποιεί το νόημα ολόκληρων προτάσεων. Έτσι με την εξέταση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, η υπηρεσία θα παρέχει πιο ακριβείς μεταφράσεις από ό, τι στο παρελθόν.

Οι νέες δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε οκτώ γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεατικά και Τούρκικα. Η Google διαπίστωσε ότι οι γλώσσες αυτές καλύπτουν περίπου το 35 τοις εκατό όλων των αιτημάτων μετάφρασης που λαμβάνει η υπηρεσία. Σιγά σιγά βέβαια θα προχωρήσει με τη διάθεση και των 103 γλωσσών που υποστηρίζει το Google προς το παρόν.

  ACLU νομοσχέδιο Not For Sale

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα βελτιωμένη υπηρεσία του Google Translate από την επίσημη ιστοσελίδα, και απο τις εφαρμογές για Android και iOS.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  75  =  79