Πείτε αντίο στην παλιά σελίδα επαφών της Google

Η ανακοίνωσε χθες ότι στις 12 Φεβρουαρίου του 2019 θα σταματήσει την παλιά (κλασική) σελίδα Επαφών της και όλοι θα αποκτήσουν το νέο θέμα της σελίδας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πελάτες της Google που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλιά όψη της κλασσικής σελίδας των επαφών, θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο θέμα.

Η Google παρουσίασε μια ενημερωμένη της σελίδας των Επαφών το για να “προσφέρει μια σύγχρονη, έξυπνη και γρήγορη εμπειρία διαχείρισης επαφών”. Για τους υπάρχοντες πελάτες της η νέα έκδοση της σελίδας προσφέρθηκε τότε ως προεπισκόπηση.

Οι πελάτες της Google θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν την επιλογή “Δοκιμάστε την Προεπισκόπηση Επαφών” στην πλαϊνή αριστερή μπάρα στην ιστοσελίδα “Επαφές” για να μεταβούν στη νέα διάταξη των Επαφών. Από εκεί, πατώντας την επιλογή “Μετάβαση στην παλιά έκδοση” μπορούσαν να επιστρέψουν στην κλασική έκδοση.

Η κλασική σελίδα είναι έτσι:

 

Και η νέα σελίδα μοιάζει με αυτό:

Οι πελάτες της Google που ήδη χρησιμοποιούν την προεπισκόπηση των επαφών δεν θα παρατηρήσουν καμία τους ερχόμενους μήνες. Όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην κλασική εμφάνιση των Επαφών θα μεταφερθούν στο νέο σχέδιο.

  Google Results About You για εύκολη αφαίρεση περιεχομένου

Η αλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 12 Φεβρουαρίου 2019, καθώς τότε όλοι οι χρήστες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλιά εμφάνιση της σελίδας Επαφών θα μετακινηθούν αυτόματα στη νέα έκδοση των Επαφών. Η επιλογή επιστροφής στην κλασική έκδοση των Επαφών δεν θα είναι πλέον ορατή και η κλασική έκδοση των Επαφών θα τερματιστεί.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).