Ναι το iOS 10 επιτρέπει την διαγραφή προεγκατεστημένων εφαρμογών

Επιτέλους κάτι που περίμεναν όλοι ήρθε με το iOS 10. Αν διαβάσατε τα χθεσινά νέα, ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η Apple παρουσίασε σήμερα το μέλλον των λειτουργικών συστημάτων iOS, MacOS, tvOS και watchOS κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας στο event WWDC (Worldwide Developer Conference).

ios 10Όμως θα πρέπει να σταθούμε σε ένα σημείο που δεν αναφέραμε.

Η πρώτη έκδοση beta του iOS 10 και του MacOS Σιέρα έχουν κυκλοφορήσει ήδη για τους προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Apple Developer. Έτσι μερικοί από αυτούς αμέσως μετά την πρώτη εγκατάσταση, ανέφεραν κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχουν αποκαλύφθηκαν από την Apple κατά τη διάρκεια της εκδηλωσης WWDC 2016.

Ένα από αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα που δίνει το νέο iOS στους χρήστες του iPhone, και του iPad, να διαγράψουν μερικές από τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από προεπιλογή στο λειτουργικό σύστημα για κινητές συσκευές iOS 10.

Έτσι με το επερχόμενο λειτουργικό θα μπορείτε να διαγράψετε τις εφαρμογές: Χάρτες, Καιρός, σημειώσεις, ημερολόγιο, ρολόι, iTunes Store , αποθέματα, φωνητικές σημειώσεις, iCloud Drive, Υπενθυμίσεις, Μουσική, Mail, Υπολογιστής, Podcasts, Συμβουλές, Επαφές, Πυξίδα, Facetime, βίντεο, και το προσφάτως ανακοινωθέν Home app.

  Νέες οδηγίες για το Bug του iPhone που προκαλεί crash

Κοιτάζοντας τις εικόνες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο πριν από λίγα λεπτά, από το AppleInsider, μερικές από τις εφαρμογές των αποθεμάτων δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Μεταξύ αυτών, μπορούμε να αναφέρουμε την φωτογραφική μηχανή, App Store, ειδήσεις, φωτογραφίες, πορτοφόλι, και το Ρολόι. Το νέο χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο από τους χρήστες του iOS, που συνήθιζαν να τοποθετούν όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσαν σε κάποιο φάκελο, αφού δεν μπορούσαν να τις διαγράψουν.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

5  +    =  14

Previous Story

MacOS Sierra Η Apple αλλάζει όνομα και φέρνει το Siri στα desktops

Next Story

Δοκιμάστε το νέο elementary OS 0.4 Loki Beta