Διαφημίσεις της Microsoft: πώς θα αλλάξουν τον κόσμο τα Windows 10


Η διαφημιστική εκστρατεία των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων της Microsoft για τα Windows 10 συνεχίζεται με αρκετές νέες διαφημίσεις που δείχνουν τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, έχει ό, τι χρειάζεται για να αλλάξει όλο τον κόσμο!! Ας δούμε τι σκέφτηκε η ομάδα προώθησης του αμφιλεγόμενου από πολλούς προϊόντος.

microsoft

To Redmond συνεχίζοντας με την ίδια συναισθηματική προσέγγιση, όπως και στις προηγούμενες διαφημίσεις, χρησιμοποιεί παιδιά για να δείξει ότι τα Windows 10 είναι ένα λειτουργικό σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν περισσότερα,  επισημαίνοντας ότι δεν έχει σημασία η ηλικία. Φυσικά μια τέτοια καμπάνια δισεκατομμυρίων ξέρει πολύ καλά που να “χτυπήσει.”

Τα Windows 10 είναι επανάσταση στον τρόπο που χρησιμοποιείτε, αλληλεπιδράτε και επικοινωνείτε με τις συσκευές σας. Από τον τρόπο που αναγνωρίζουν το χαμόγελό σας και την φωνή σας και μαθαίνουν ότι είναι σχετικό με τις προτιμήσεις σας, τα Windows 10 είναι ότι πιο προηγμένο σε Windows” αναφέρει η επίσημη περιγραφή του βίντεο που δημοσιεύθηκε από τη Microsoft.

Η Μicrosoft περιγράφει τώρα τον εαυτό της ως μια εταιρία “για τους ανθρώπους που παράγουν” και αναφέρει ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα της είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν βελτίωση της παραγωγικότητας, χωρίς να παραμελούν άλλους βασικούς τομείς, όπως η ψυχαγωγία, η περιήγηση στο web και τα παιχνίδια.

Παρακολουθείστε τα παρακάτω βίντεο με τις νέες διαφημίσεις της Μicrosoft.

https://www.youtube.com/watch?v=ZcSr59GT_so

https://www.youtube.com/watch?v=E9uDZ7KH3bA

https://www.youtube.com/watch?v=_owsvC5ghMQ

https://www.youtube.com/watch?v=e-O2vTjcHWg

 

 

 


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news