Κυκλοφόρησε η stable έκδοση 1.4 του Vivaldi

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Vivaldi. Σε αντίθεση με προηγούμενες μεγάλες κυκλοφορίες η έκδοση 1.4 δεν περιλαμβάνει πολλές νέες αλλαγές. Περιέχει ένα ευρύ σύνολο από διορθώσεις σφαλμάτων, ενώ υπάρχουν μόνο 3 αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά για τον τελικό χρήστη.

vivaldi

Ενημερωτικά το Vivaldi είναι ένας browser που δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που έφτιαξαν το πρόγραμμα περιήγησης Opera με τον κινητήρα “Presto”. Η έκδοση 1.4 περιλαμβάνει τις ακόλουθες προσθήκες.

Προγραμματισμός αλλαγής θέματος
Το πρόγραμμα περιήγησης σας επιτρέπει να αλλάξετε το θέμα του βάση ενός χρονοδιαγράμματος. Ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει περισσότερες από μία αλλαγές στο θέμα. Θα βρείτε την κατάλληλη επιλογή στις Ρυθμίσεις, κάτω από τα Θέματα.

Μεταβλητό πλάτος για το web πάνελ
To Web πάνελ είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Vιvaldi που επιτρέπει στο χρήστη να θέσει μια ιστοσελίδα μέσα στον αριστερό πίνακα του προγράμματος περιήγησης. Μόλις προστεθεί, μπορεί να εμφανιστεί σαν μια πλαϊνή μπάρα. Λειτουργία αρκετά χρήσιμη αν βλέπετε κάποιο feed, όπως του Twitter για παράδειγμα. Πλέον έχει και μία νέα επιλογή “Separate Width” όπου μπορείτε να καθορίσετε το επιθυμητό πλάτος για ένα συγκεκριμένο πάνελ. Θα επιτρέψει στο χρήστη να καθορίσει το βέλτιστο πλάτος για να εμφανίσει το περιεχόμενο για κάθε πίνακα web ξεχωριστά.

  elementary OS 0.4 Loki Beta 2 Διαθέσιμο για λήψη

Μεσαίο κλικ για να επαναφέρετε την τελευταία κλειστή καρτέλα
Με την έκδοση 1.4, το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει τη δυνατότητα να επαναφέρετε την τελευταία κλειστή καρτέλα με μεσαίο κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για το Vιvaldi 1.4 μπορείτε να το δείτε εδώ. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το Vιvaldi 1.4 από την αρχική σελίδα εδώ.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


39  +    =  42