Εμφανίστηκε νέο YIFY torrent site. Είναι το YTS;

Νέο YIFY; Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η διαδικτυακή κοινότητα που προτιμά να την βγάζει δωρεάν, έχασε δύο σημαντικούς παίχτες.

Το Popcorn Time ανακοίνωσε επίσημα το κλείσιμο του, παράλληλα με την έναρξη του Project Butter, μια εναλλακτική υπηρεσία streaming που υποτίθεται ότι θα είναι νόμιμη.YIFY Torrents

Όσον αφορά το YTS.to, ή το YTS.re, εδώ και αρκετές μέρες εμφανίζουν λευκές σελίδες.

Μια δημοσίευση στο reddit αναφέρει ότι η δημοφιλής torrent ιστοσελίδα είναι offline λόγω επιθέσεων DDoS και θα παραμείνει offline μερικές μέρες, ή ίσως ακόμα και μια βδομάδα.

[–]easiertordot2 67 points

Hello everybody, We are working on it at YTS. We got Dosed. We will be back up in a few days maybe even a week. So from all of us at YTS we are sorry. Also thank you for your cooperation.

Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε μια νέα σελίδα, που μοιάζει εμφανισιακά τουλάχιστον με το YTS.to. Στο domain της χρησιμοποιεί το παλιό όνομα της ομάδας YΙFY, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι διαχειριστές.

Μπορείτε να δείτε την σελίδα από το link στο τέλος της δημοσίευσης.

Η ιστοσελίδα φαίνεται να είναι λειτουργική, αλλά στα latest torrents δεν υπάρχουν νέοι τίτλοι.

Οι trackers που χρησιμοποιεί όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα είναι ανοιχτοί και δεν ανήκουν στην ιστοσελίδα, εκτός από τον yify-torrents.com που κάνει redirect στο YTS.to.trackersΑυτό όμως δεν λέει κάτι για το αν τους ανήκει ή όχι. .Ο tracker της YTS είναι και αυτός ανοιχτός που σημαίνει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει όποιος θέλει.

Να αναφέρουμε ότι οι διαφημίσεις της εν λόγω ιστοσελίδας είναι αρκετά επιθετικές. Έτσι αν προχωρήσετε στην εξερεύνηση της, κάντε το με δική σας ευθύνη.

Θεωρούμε ότι εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα YTS, πρόκειται για άλλο ένα fake site που έχει σκοπό την συλλογή clicks και την αποκομιδή κέρδους.

https://www.yify-torrent.org/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).