Η Niantic πέταξε έξω πέρυσι 1 εκατομμύριο παίκτες του Pokémon Go και Harry Potter

Η εταιρεία Niantic που έχει τα παιχνίδια Pokémon Go, Ingress και Harry Potter πέταξε έξω για το 2020, 1 εκατομμύριο παίκτες που “έκλεβαν”.

Σε μια δημοσίευση, η εταιρεία Niantic ενημέρωσε το κοινό της ότι το 2020 έκανε ban 1 εκατομμύριο παίκτες που έκλεβαν στο παιχνίδι. Αποκάλυψε επίσης ότι για το 2020, εκδόθηκαν τιμωρίες σε πάνω από 5 εκατομμύρια παίκτες, σε όλα τα παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας. Στο 20% των παικτών εξ’αυτών του απαγορεύτηκε η είσοδος.

Περισσότερο από το 90% των “απατεώνων” σταμάτησαν τις “παράνομες” δραστηριότητές τους μετά την πρώτη προειδοποίηση, ενώ το 10% συνέχισε να εξαπατά τους συμπαίκτες τους.

Με τους περισσότερους παίκτες των παιχνιδιών ARG της Niantic να έχουν κολλήσει σε εσωτερικούς χώρους λόγω και της πανδημίας, οι περισσότεροι από τους απατεώνες του παιχνιδιού χρησιμοποιούν εργαλεία για κινητά για να παραπλανήσουν την τοποθεσία τους για να συνεχίσουν να παίζουν τα παιχνίδια, προσποιούμενοι ότι βρίσκονται σε άλλο μέρος.

Το spoofing μπορεί να φαίνεται αβλαβές, αλλά με παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε απομακρυσμένες βάσεις, γυμναστήρια κ.λπ., οι cheaters μπορούν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι.

Διαβάζουμε από την δήλωση της Niantic: “Δεν μιλάμε πολύ για τις προσπάθειές μας κατά της εξαπάτησης, εν μέρει επειδή δεν θέλουμε να παρέχουμε στους cheaters πληροφορίες που μπορούν να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τους μηχανισμούς ανίχνευσής μας. Αλλά, να είστε βέβαιοι ότι η απροθυμία μας να μοιραστούμε, δεν οφείλεται στην έλλειψη προσπάθειας ή πρόθεσης από την πλευρά μας.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).