Η Nintendo σταματάει την παραγωγή του Wii U


Η Nintendo σταματάει την παραγωγή της τελευταίας της κονσόλας Wii U, σύμφωνα με μια δημοσίευση της ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei. Wii U RIP Nintendo

Αυτό θα θέσει αλλάξει ουσιαστικά την εταιρεία παιχνιδιών που όπως φαίνεται μετατοπίζεται από το Wii U και την παλιά πλατφόρμα 3DS στην επερχόμενη ειδική της συσκευή NX.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι η Nintendo έχει ήδη σταματήσει την κατασκευή ορισμένων αξεσουάρ του Wii U. Και βέβαια κάτι τέτοιο έχει νόημα.

Το Wii U έχει μείνει πολύ πίσω έναντι της Microsoft και της Sony στον τομέα του ανταγωνισμού παρά το γεγονός ότι έχει το προβάδισμα ενός έτους.

Mια βιομηχανία παιχνιδιών αξίας 99.300.000.000 $, όπως η Νintendo, δεν θα πρέπει να χάσει άλλο έδαφος, και χρήματα σε μια πλατφόρμα που υστερεί των ανταγωνιστών.

Η δημοσίευση της Nikkei ισχυρίζεται επίσης ότι η Νintendo θα κυκλοφορήσει το NX αυτό το έτος, κάτι το οποίο η εταιρεία έχει πει και στο παρελθόν.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Σταματώντας όμως την παραγωγή του Wii U, η Νintendo θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει πιο εντατικά το διάδοχο του τρέχοντος έτους.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news