Η Nintendo σταματάει την παραγωγή του Wii U

Η Nintendo σταματάει την παραγωγή της τελευταίας της κονσόλας Wii U, σύμφωνα με μια δημοσίευση της ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei. Wii U RIP Nintendo

Αυτό θα θέσει αλλάξει ουσιαστικά την εταιρεία παιχνιδιών που όπως φαίνεται μετατοπίζεται από το Wii U και την παλιά πλατφόρμα 3DS στην επερχόμενη ειδική της συσκευή NX.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι η Nintendo έχει ήδη σταματήσει την κατασκευή ορισμένων αξεσουάρ του Wii U. Και βέβαια κάτι τέτοιο έχει νόημα.

Το Wii U έχει μείνει πολύ πίσω έναντι της Microsoft και της Sony στον τομέα του ανταγωνισμού παρά το γεγονός ότι έχει το προβάδισμα ενός έτους.

Mια βιομηχανία παιχνιδιών αξίας 99.300.000.000 $, όπως η Νintendo, δεν θα πρέπει να χάσει άλλο έδαφος, και χρήματα σε μια πλατφόρμα που υστερεί των ανταγωνιστών.

Η δημοσίευση της Nikkei ισχυρίζεται επίσης ότι η Νintendo θα κυκλοφορήσει το NX αυτό το έτος, κάτι το οποίο η εταιρεία έχει πει και στο παρελθόν.

Σταματώντας όμως την παραγωγή του Wii U, η Νintendo θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει πιο εντατικά το διάδοχο του τρέχοντος έτους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).