Το Notepad θα έχει καρτέλες στα Windows 11

Υπάλληλος της ανακοίνωσε κατά λάθος ότι το Notepad θα έχει καρτέλες στα 11. Απέσυρε άμεσα την δήλωσή του αλλά πρόλαβαν να την δουν αρκετοί και να διαρρεύσει η είδηση.

notepad tabs

Ένας υπάλληλος της Microsoft φαίνεται να ανακοίνωσε κατά λάθος ότι η εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows 11 αποκτά μια λειτουργία καρτελών.

Ο υπάλληλος, ανώτερος διευθυντής των στη Microsoft, δημοσίευσε σε Tweet μια φωτογραφία μιας έκδοσης του Σημειωματάριου (Notepad) η οποία είχε καρτέλες, ανακοινώνοντας με ενθουσιασμό “Το Σημειωματάριο στα Windows 11 έχει πλέον καρτέλες!”.

Το tweet διαγράφηκε λίγα λεπτά αργότερα, αλλά όχι πριν αρκετοί Twitter, λάτρεις των Windows, είχαν εντοπίσει την είδηση. Κατάφεραν να αντιγράψουν το στιγμιότυπο οθόνης του Σημειωματάριου, το οποίο περιλάμβανε και μια εσωτερική προειδοποίηση της Microsoft: “Εμπιστευτικό. Μην συζητάτε λειτουργίες ή τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης”.!!!!!

Αυτή η προειδοποίηση υποδηλώνει ότι η λειτουργία καρτελών βρίσκεται ακόμα σε πρώιμες εσωτερικές δοκιμές στη Microsoft, αλλά και ότι η λειτουργία καρτελών στο Σημειωματάριο μπορεί να φτάσει στους Windows Insiders κάποια στιγμή στις αρχές του 2023.

Η Microsoft δοκίμασε αρχικά τις καρτέλες σε όλες τις εφαρμογές των Windows 10, πριν από τέσσερα χρόνια, σε μια δυνατότητα που ονομάζεται Sets. Αυτό περιλάμβανε για καρτέλες μέσα στο Σημειωματάριο και την Εξερεύνηση , αλλά η Microsoft ακύρωσε τελικά το έργο και δεν το έστειλε ποτέ στους χρήστες των Windows 10.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
Windows,Notepad,tab,σημειωματάριο

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).