Σταθερή έκδοση του Opera browser με ενσωματωμένο ad blocker

Οι λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων του εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα στις beta εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης. Από σήμερα όμως είναι διαθέσιμες και στην σταθερή έκδοση για τους χρήστες PC και .opera

Η νέα ενημερωμένη σταθερή έκδοση του Opera έρχεται με δυνατότητες αποκλεισμού διαφημίσεων και μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα για Windows, Linux και Mac OS X. Η εφαρμογή Οpera Mini για Android, έρχεται επίσης με ενσωματωμένο το .

 

Εκτός από τον ενσωματωμένο ad blocker, το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει μια καθαρότερη εμπειρία περιήγησης, και φαίνεται να είναι πιο γρήγορο, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Επιπλέον, η Οpera αναφέρει ότι ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ad blocker, το πρόγραμμα περιήγησης είναι 89% πιο γρήγορο από ό, τι ένα τυπικό πρόγραμμα περιήγησης χωρίς ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Ο Οpera Mini είναι 40% πιο γρήγορος, σύμφωνα με την εταιρεία.

“Η Opera είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει έναν εγγενή ad blocker σε όλες τις συσκευές” αναφέρει ο Lars Boilesen, Διευθύνων Σύμβουλος της Opera.

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η λειτουργία δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, και φυσικά το γεγονός έχει νόημα, καθώς μπορεί να υπάρχουν επικρίσεις από τους διαφημιστές.

 

Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα σε ένα υπολογιστή που τρέχει Οpera, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης, να ανοίξετε την οθόνη ρυθμίσεων. Στην καρτέλα Απόρρητο και ασφάλεια υπάρχει η κατηγορία Αποκλεισμός διαφημίσεων. Ενεργοποιήστε το χαρακτηριστικό και απολαύστε ένα Web χωρίς διαφημίσεις.

Σε συσκευές Android, πατήστε το μενού “O” στο πρόγραμμα περιήγησης, και αναζητήστε την ρύθμιση.

 

Κατεβάστε την ενημερωμένη έκδοση

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).