«ΟΤΕ My WiFi» για δωρεάν Ίντερνετ και έξω από το σπίτι

Τη δυνατότητα ς στο Ίντερνετ μέσω και έξω από το σπίτι τους παρέχει ο ΟΤΕ στους πελάτες των προγραμμάτων ΟΤΕ Play, μέσω της υπηρεσίας «OTE My WiFi», σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi της Fon.

Το OTE My WiFi είναι ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. hotspots (σημεία πρόσβασης) σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, ο εξοπλισμός που συνοδεύει το ΟΤΕ Double Play εκπέμπει δύο διαφορετικά σήματα WiFi: ένα ιδιωτικό και ένα δημόσιο, προσβάσιμο από άλλους συνδρομητές. Στην ουσία ο χρήστης μοιράζεται ένα μικρό μέρος του WiFi του με άλλους συνδρομητές, αποκτώντας τη δυνατότητα να κάνει και αυτός το ίδιο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός δικτύου στο οποίο όποιος «συνεισφέρει» μπορεί να συνδέεται δωρεάν στο Ίντερνετ και όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Όσον αφορά στον τρόπο σύνδεσης, ο χρήστης αναζητεί στη συσκευή του ένα ασύρματο δίκτυο WiFi με το όνομα (SSID) «ΟΤΕ WIFI FON», επιλέγει «σύνδεση» και στη συνέχεια βάζει το username και τον κωδικό της σύνδεσής του.

  Tesla ανάκληση 321000 οχημάτων για πρόβλημα software

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα και ασφάλεια της σύνδεσης του χρήστη από πιθανούς κακόβουλους χρήστες.

Πηγή: naftemporiki.gr

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. θα σου ρίξει την ταχύτητα, θα αυξηθεί η ένταση της εκπομπής  του ρούτερ το οποίο ίσως είναι και βλαβερό και όλα αυτά γιατί; αφού παντού πιάνεις ένα ελεύθερο ίντερνετ. τελείως περιττό το fon  που προωθεί ο οτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).