ΟΤΕ νέα εμπορική πολιτική για τη σύνδεση νέων κτιρίων

Η Ο.Τ.Ε. Α.Ε. ενημερώνει για τις βασικές αρχές της νέας εμπορικής της πολιτικής όσον αφορά τη σύνδεση νέων κτιρίων/πολυκατοικιών με τέσσερις (4) και άνω ανεξάρτητους χώρους με το δίκτυο πρόσβασης τεχνολογίας χαλκού:ote logo

  •  Αιτήματα συνδέσεων νέων πολυκατοικιών στο δίκτυο πρόσβασης χαλκού σε περιοχές που ο Ο.Τ.Ε. ή άλλος πάροχος έχει ήδη αναπτύξει δίκτυο FTTH δε θα υλοποιούνται και η σύνδεση των κτιρίων θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με το δίκτυο οπτικών ινών του εκάστοτε Παρόχου Πρόσβασης.
  • Δεν θα υλοποιούνται αιτήματα συνδέσεων στις περιοχές που πρόκειται εντός τεσσάρων (4) μηνών από το αίτημα να δοθεί εμπορικά στην περιοχή το FTTH.
  • Αιτήματα συνδέσεων για τα οποία το φρεάτιο εισαγωγής του κτιρίου βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 50μ. από το τελευταίο κοντινότερο φρεάτιο δικτύου Ο.Τ.Ε. δεν θα υλοποιούνται.

Για τα υπόλοιπα αιτήματα ως προς το πλαίσιο άσκησης της τιμολογιακής πολιτικής κατά τη νέα φάση λειτουργίας της εμπορικής πολιτικής των εισαγωγών δικτύου χαλκού θα εφαρμοστούν τα εξής:

  • Από 0 – 15 μέτρα κατασκευής το κόστος σύνδεσης ορίζεται στα 650 € συν Φ.Π.Α. (fixed τιμή).
  • Από 16 έως και 50 μέτρα κατασκευής η χρέωση θα υπολογίζεται με 650 € για τα πρώτα 15 μ. συν 26 €/μ για κάθε επόμενο μέτρο, συν Φ.Π.Α.

Από την ανωτέρω αναφερόμενη πολιτική εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου υπάρχει αίτημα σύνδεσης για πάνω από τρία (3) κτίρια τα οποία είναι γειτονικά μεταξύ τους. Οι σχετικές περιπτώσεις θα εξετάζονται από τις Υπηρεσίες Σχεδιασμού του Ο.Τ.Ε. που θα αποφασίζουν ανά περίπτωση για την υλοποίηση της σύνδεσης.

Ως έναρξη ισχύος της ανωτέρω εμπορικής πολιτικής, ορίζεται η 01/06/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

ΟΤΕ

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).