Παίξτε ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο κανάλι του Σουέζ


Ένα πλοίο με κοντέινερ της εταιρείας Ever Given, κατάφερε να κλείσει το κανάλι του Σουέζ για μία εβδομάδα και ίσως να σκέφτεστε ότι ο καπετάνιος του ήταν άσχετος. Μπορείτε να δοκιμάσετε την δική σας τύχη σε ένα ακριβή προσομοιωτή του καναλιού.

Κατασκευασμένο από την Mythical City Games, το παιχνίδι είναι ένας όμορφος προσομοιωτής που με υπερηφάνεια αναφέρει ότι “Αυτό το εξαιρετικά ακριβές σύστημα εκπαίδευσης με προσομοιωτή, σάς επιτρέπει να μάθετε πως να διασχίσετε με ένα πλοίο το κανάλι του Σουέζ”.

Στο παιχνίδι, είστε ο καπετάνιος ενός πλοίου μέσα σε ένα κανάλι. Τριγύρω θα απολαύσετε αιγυπτιακά τοπία και μέχρι να συναντήσετε ένα επισφαλές δεμένο πλοίο, όπως το ίδιο της Ever Given.

Έχετε να παλέψετε με την μηχανική των ρευστών που καθιστά δύσκολη τη διατήρηση οποιουδήποτε φορτίου, καθώς και με έναν μετρητή οικονομικών ζημιών που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης.

Μπορείτε να παίξετε το Totally Accurate Suez Canal Training Simulator στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή να το κατεβάσετε από το itch.io εάν θέλετε να το εγκαταστήσετε στο μηχάνημά σας. Τρέχει σε Windows και Mac.

Η ιστορία με το κολλημένο πλοίο της Ever Given έγινε τόσο διάσημη σε όλο τον κόσμο, που δεν εμφανίστηκε μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή της και στο Microsoft Flight Simulator.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news