Νέα firmware για τις Lumix φωτογραφικές μηχανές της Panasonic

Panasonic LUMIX

Η μόλις κυκλοφόρησε νέα που απευθύνονται σε ορισμένες από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της .

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε η έκδοση 1.1 για τις συσκευές DMC-SZ8 και DMC-LZ40 και η έκδοση 1.2 για τις συσκευές DMC-TZ55, DMC-TZ56, και DMC-ZS35.

Όσον αφορά τις αλλαγές, η ενημερωμένη έκδοση 1.1 βελτιώνει την ένδειξη του μενού για τις γλώσσες Γαλλικά-Καναδά και Αγγλικά, και διορθώνει το ζήτημα της οθόνης που δεν φωτιζόταν σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν ενεργοποιούταν η συσκευή.

Όσο αφορά τις άλλες φωτογραφικές μηχανές, δεδομένου ότι οι προαναφερθείσες αλλαγές προστέθηκαν στο προηγούμενο Firmware 1.1 για τις κάμερες ZS35, TZ56 και TZ55, η νεότερη έκδοση 1.2 του firmware βελτιώνει μόνο την απόδοση της αυτόματης εστίασης για αυτές τις συσκευές.

Αν σκοπεύσετε να κάνετε την αναβάθμιση στην μηχανή σας με το πιο πρόσφατο λογισμικό, απλά κατεβάστε, αποθηκεύσετε και αποσυμπιέστε το κατάλληλο πακέτο για τη συσκευή σας. Αντιγράψετε το .elf αρχείο και τον φάκελο firmware σε μια διαμορφωμένη κάρτα μνήμης . Τώρα, τοποθετήστε την κάρτα SD στη μονάδα LUMIX ενώ είναι powered Off (απενεργοποιημένη), πιέστε το ζουμ προς την ευρυγώνια μεριά (δηλαδή σαν να ξε-ζουμάρετε), ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί αναπαραγωγής και επιλέξτε “Ναι” στο πλαίσιο διαλόγου που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας για να ξεκινήσει η αναβάθμιση.

  Floppy disks η αεροπορική βιομηχανία ο μεγαλύτερος πελάτης

Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι, ενώ η εγκατάσταση είναι σε εξέλιξη, η απενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής, η αφαίρεση της κάρτας SD, η αφαίρεση της μπαταρίας της συσκευής, ή ακόμα και το άνοιγμα του διαμερίσματος της κάρτας μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία ενημέρωσης που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές δυσλειτουργίες στη συσκευή σας.

Για να κατεβάστε την έκδοση που ταιριάζει στην μηχανή σας ακολουθήστε στο σωστό για εσάς σύνδεσμο από τα links που βρίσκονται στην σελίδα αυτή.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  26  =  36