Papaki νέο mail απαιτεί την αλλαγή κωδικών πρόσβασης

Μόλις λάβαμε νέο email από το papaki.gr. Το παραθέτουμε ως έχει:

Σε συνέχεια του email που σας στείλαμε στις 27 Ιουλίου σχετικά με περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης τρίτου στα συστήματά μας και ως ένα επιπλέον βήμα για να εγγυηθούμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας, θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στον πίνακα ελέγχου σας, εάν δεν τον έχετε ήδη αλλάξει από το Σάββατο 29 Ιουλίου και μετά.
Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθήστε τη διαδικασία “Δεν θυμάμαι τον κωδικό μου” που θα βρείτε στη σελίδα σύνδεσης στον πίνακα ελέγχου ή ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.
Σημειώστε ότι αν δεν έχετε αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σας πριν από την Τετάρτη 2 Αυγούστου 10 π.μ. EET, θα πραγματοποιήσουμε αυτόματη ανανέωση του κωδικού σας. Αυτό σημαίνει ότι μετά το πέρας αυτής της ώρας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του Papaki χρησιμοποιώντας τα σημερινά στοιχεία πρόσβασής σας και θα πρέπει να προχωρήσετε στη διαδικασία επαναφοράς κωδικού όπως περιγράφεται παραπάνω.
Γιατί πρέπει να ανανεώσω τον κωδικό στον πίνακα ελέγχου μου;
Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην τελευταία επικοινωνία μας, μη εξουσιοδοτημένο τρίτο μέρος ενδέχεται να έχει αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης του πίνακα ελέγχου σας στο Papaki.
Τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα μας εφαρμόζει πρόσθετα μέτρα για να ενισχύσει την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν και την υποχρεωτική επαναφορά του κωδικού πρόσβασης στον πίνακα ελέγχου για όλους τους πελάτες μας.
Τι άλλο πρέπει να κάνω;
Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, σας υπενθυμίζουμε να εφαρμόσετε τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας που σας αναφέραμε στο προηγούμενο email:
1. Ενεργοποιήστε το 2FA (έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων) στον λογαριασμό σας για να αυξήσετε την ασφάλεια. Η ενεργοποίηση του 2FA ενδυναμώνει την ασφάλεια πρόσβασης με το να απαιτεί δύο μεθόδους επαλήθευσης της ταυτότητάς σας. Θα σας δώσει ένα επιπλέον επίπεδο ς που δε θα το εξασφαλίσετε με μια απλή αλλαγή κωδικού. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το 2FA ακολουθώντας μια απλή διαδικασία που περιγράφεται εδώ.
2. Αν χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας όπως mailbox, WordPress, databases , FTP ή άλλες εφαρμογές, συνιστούμε επίσης να αλλάξετε άμεσα τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για αυτές τις υπηρεσίες.
3. Αν χρησιμοποιείτε τα στοιχεία εισόδου σας στο Papaki για άλλους εξωτερικούς συνεργάτες ή υπηρεσίες, σας συνιστούμε επίσης να αλλάξετε αυτούς τους κωδικούς προόσβασης.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εργαζόμαστε αδιάλειπτα για να ενισχύσουμε την ασφάλεια των συστημάτων μας και να τα καταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένα απέναντι σε τέτοια περιστατικά.
Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω συμβάν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@papaki.com. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο των δεδομένων ή θέλετε να υποβάλετε καταγγελία, επικοινωνήστε με τον Data Protection Officer μας στο dpo@enartia.com.
Ζητάμε την κατανόησή σας και απολογούμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που ίσως παρουσιαστούν κατά την προσπάθεια επικοινωνίας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Papaki

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).