Patch Tuesday όπως λέμε ωχ! Οι φήμες που κυκλοφορούν στην κοινότητα των φίλων των Windows αναφέρουν ότι η Microsoft θα διαθέσει σήμερα εκ νέου το Windows 10 της έκδοσης 1809 στο Patch Tuesday αυτού του μήνα.
Tip: Αν χρησιμοποιούσα Windows θα προτιμούσα να περιμένω μια εβδομάδα ή ένα μήνα μέχρι ότι υπόσχεται η Microsoft με τη νέα έκδοση να λειτουργεί κανονικά.
Δες περισσότερα άρθρα του iGuRu.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google.
Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την παραπάνω συμβουλή καλό θα είναι να απενεργοποιήσετε άμεσα τις Αυτόματες ενημερώσεις.
Παρακάτω υπάρχουν δύο μέθοδοι για την απενεργοποίηση του Windows Update και είναι αρκετά απλές.
Αν χρησιμοποιείτε Windows 7 ή 8.1, κάντε κλικ στο Έναρξη – Πίνακας Ελέγχου – Σύστημα και Ασφάλεια. Στην περιοχή Windows Update, κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της αυτόματης ενημέρωσης”. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Αλλαγή ρυθμίσεων” στα αριστερά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τις σημαντικές ενημερώσεις στο “Ποτέ έλεγχος για ενημερώσεις (δεν συνιστάται)” και κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 τώρα, διαβάστε την παρακάτω δημοσίευση:
To ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι κατά την διάρκεια του Patch Tuesday, η Microsoft επιδιορθώνει σφάλματα ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μετά όμως τις τελευταίες επιτυχίες τις εταιρείας ήρθε η εποχή που θα πρέπει να προστατευόμαστε από τις επιδιορθώσεις που κυκλοφορούν μέσω του Patch Tuesday.
0 σχόλια
iGuRu.gr