Η Paypal έτοιμη να υποστηρίξει Bitcoins


Η PayPal είναι έτοιμη να υποστηρίξει Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin για τους χρήστες της μέσα από το δίκτυό της.

PayPal

Σύμφωνα με το Reuters η PayPal είναι έτοιμη να επιτρέψει στους χρήστες να αγοράσουν, να πουλήσουν και να κρατήσουν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, μέσα από την πλατφόρμα της, από τις αρχές του 2021.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Dan Schulman, δήλωσε στο Reuters ότι η εταιρεία ελπίζει ότι “θα ενθαρρύνει την παγκόσμια χρήση των εικονικών νομισμάτων” και θα προετοιμάσει το δίκτυό της για νέα ψηφιακά νομίσματα που ενδέχεται να αναπτύξουν οι κεντρικές τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η PayPal διαθέτει περίπου 346 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς και η υπηρεσία επεξεργάστηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2020 πληρωμές αξίας 222 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως σημείωσε το Reuters, η PayPal δεν είναι η πρώτη υπηρεσία που υποστηρίζει κρυπτογράφηση. Η πλατφόρμα fintech με επικεφαλής τον Jack Dorsey επιτρέπει ήδη στους χρήστες να χειρίζονται ψηφιακά στοιχεία και το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή Robinhood. Ωστόσο, το PayPal είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ψηφιακό τραπεζικό δίκτυο.

Και ενώ ακούγεται ως μία αισιόδοξη είδηση, υπάρχει μια μεγάλη προειδοποίηση: Οι πληρωμές σε κρυπτονομίσματα που επεξεργάζονται στη PayPal θα διευθετούνται σε πραγματικά νομίσματα, όπως το δολάριο ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι δεν θα αγγίξουν πραγματικά τα εισερχόμενα κρυπτονομίσματα .

Φαίνεται επίσης ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους στοιχεία εκτός του πορτοφολιού PayPal πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα κρυπτονομίσματα στο δίκτυο PayPal πρέπει να παραμείνουν εκεί.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news