Πείτε αντίο στα ads με το Google Contributor

To είναι μία συνδρομητική υπηρεσία της Google που σας επιτρέπει να βλέπετε συγκεκριμένα χωρίς διαφημίσεις έναντι μηνιαίου παγίου κόστους. 

Google Contributor

Το Google Contributοr είναι περισσότερο ένα πείραμα, παρά μία ολοκληρωμένη υπηρεσία, καθώς αφορά σε συγκεκριμένα sites που συνεργάζονται με την Google σε πρώτη φάση. Αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να δει χωρίς διαφημίσεις τα Mashable, Imgur, Science , The Onion, Urban Dictionary και WikiHow. Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε 1, 2 και 3 δολάρια ανάλογα με το τι επιλέγει ο χρήστης και έπειτα εξαφανίζονται οι διαφημίσεις και μένουν κενά τα σημεία στα οποία εμφανίζονταν τα banners.

Σύμφωνα με το The Verge, τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στα sites, αλλά δεν έχει γίνει σαφές εάν η Google κρατά ένα μέρος από αυτά. Παράλληλα, δεν έχει δοθεί επίσημη ενημέρωση για το εάν πρόκειται να εμπλουτιστεί περαιτέρω η λίστα με τα web sites στα οποία ισχύει η παύση προβολής διαφημίσεων μέσω του Google Contributor.

  Google επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα

H Google, πάντως, στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζει τη λέξη “πείραμα” για το Google Contributor, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη η περιορισμένη έκτασή του, ούτε το γεγονός ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την εν λόγω υπηρεσία μέσα από πρόσκληση. Μένει να δούμε τόσο το ποια θα είναι η αποδοχή του κοινού όσο και το πώς θα πάει στο οικονομικό πεδίο η υπηρεσία.

Πηγή: pestaola.gr

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  2  =