Οθόνη Philips BDM3270QP με ανάλυση Quad HD

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και license partner των Οθονών , ανακοινώνει μία ακόμα συναρπαστική οθόνη με εντυπωσιακές αναλύσεις, πέραν του . Πρόκειται για την οθόνη Philips στις 32 ίντσες, με QHD που προσφέρει μια ακόμα λύση στους χρήστες που αναζητούν περισσότερο χώρο προβολής. Philips BDM3270QP

Παράλληλα με την αύξηση της παραγωγικότητας χάρη στην εκθαμβωτική εμπειρία θέασης, η νέα οθόνη Philips διαθέτει ανάλυση QHD που ζωντανεύει γραφικά και εικόνες.

Εντυπωσιακή ανάλυση σε νέο μέγεθος 32 ιντσών

Η νέα οθόνη Philips 32 ιντσών ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλότερες αναλύσεις με πυκνότητα pixel πέραν του HD σε μέγεθος που αναζητούν οι χρήστες για να αναβαθμίσουν τον Η/Υ τους. H QHD ( High Definition) οθόνη προσφέρει ανάλυση 2,560 x 1,440 pixels ανά ίντσα (τέσσερις φορές την ανάλυση του 720p HDTV προτύπου), με γραφικό περιβάλλον που παρέχει άφθονο χώρο για τη διαχείριση πολλαπλών παραθύρων με πλούσια λεπτομέρεια και διαύγεια.

Η ανάλυση αυτή συνδυάζεται με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων: με 1,074 δις χρώματα και εσωτερικό επεξεργαστή 12-bit, η νέα 32-ιντση οθόνη δίνει ομαλά, φυσικά χρώματα χωρίς διαβαθμίσεις και χρωματικές ζώνες.

Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία Philips flicker-free για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και τη μείωση του τρεμοπαίγματος για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία θέασης.
Ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, δηλώνει,

“Η νέα οθόνη 32 ιντσών είναι ιδανική για τους χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους. Οι χρήστες θα απολαύσουν πραγματική αύξηση της επιφάνειας προβολής, συνδυασμένη με ευκρινή, εξαιρετική QHD ανάλυση. Και δεν αφορά μόνο τους γραφίστες, τους σχεδιαστές CAD και τους αρχιτέκτονες που εκτιμούν αυτή τη διαφορά. Αφορά και τους χρήστες που εργάζονται κυρίως με τυπικές εφαρμογές γραφείου και αναζητούν μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής για την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών παραθύρων στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, ώστε να εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά τον επιπλέον χώρο εργασίας.”

  Peter Economides μια ομιλία με διαχρονική αξία

Γρήγορη συνδεσιμότητα

Χάρη στις συνδέσεις με πηγές υψηλού εύρους ζώνης όπως DisplayPort (για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10.8 Gbps), HDMI και Dual link DVI, η νέα αυτή οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν περιεχόμενο χωρίς καθυστερήσεις με εκθαμβωτική QHD ευκρίνεια.

Επιπλέον τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο που συμπληρώσουν την εμπειρία θέασης.

Η οθόνη Philips διαθέτει επίσης τεχνολογία MultiView, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα –για παράδειγμα Η/Υ και notebook και να χωρίσουν την οθόνη για προβολή περιεχομένου από δύο διαφορετικές πηγές. Καθώς το Quad HD προβάλλει 2,560 x 1,440 pixels σε κάθε ίντσα της οθόνης, κάθε περιοχή διατηρεί εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια, ακόμα και όταν διαχωρίζεται. Επίσης υποστηρίζεται η τεχνολογία για streaming περιεχομένου από φορητές συσκευές (ενώ ταυτόχρονα φορτίζεται η φορητή συσκευή) και υπερ-γρήγορο 3.0.

Άνεση στην εργασία

Χάρη στη βάση SmartErgoBase, η οθόνη Philips μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στο προτιμώμενο από το χρήστη ύψος, και με λειτουργίες περιστροφής και κλίσης για να επιτευχθεί η σωστή γωνία που βοηθά στη διατήρηση της υγείας αλλά και της παραγωγικότητας των χρηστών της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η βάση οθόνης μειώνει επίσης την ακαταστασία των καλωδίων και διατηρεί το χώρο εργασίας τακτοποιημένο.

  Chelsea Manning ετοιμάζει το Nym mixnet

Η νέα οθόνη Philips 32 ιντσών BDM3270QP/00 QHD είναι άμεσα διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 699€.

Τεχνικές Προδιαγραφές: Οθόνη Philips BDM3270QP/00 QHD
Τύπος LCD πάνελ AMVA LCD
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED
Μέγεθος πάνελ 32 ίντσες / 81.3 εκ
Βέλτιστη ανάλυση 2560 x 1440 @ 60Hz
Αναλογία εικόνας 16:9
Γωνία θέασης 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 300 cd/μ²
Ομοιομορφία φωτεινότητας 93% ~ 105%
Χρώματα οθόνης Υποστήριξη 1.07 δισεκ. χρωμάτων
MultiView Λειτουργίες PIP/PBP, 2x συσκευές
Συνδεσιμότητα • USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 με B.C.1.2)
• Είσοδοι σήματος: VGA (αναλογικό), DVI-Dual Link (ψηφιακό, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (ψηφιακό, HDCP)
• Είσοδοι Sync: Separate Sync, Sync on Green
• Ήχος (In/Out): PC audio-in, έξοδος ακουστικών
Αειφορία • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
• Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
• Post-consumer ανακυκλωμένο πλαστικό: 65%
Συγκεκριμένες ουσίες: PVC / BFR free housing, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
Συμμόρφωση & Πρότυπα Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, PSE, KC, BSMI, VCCI

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  56  =  66