Κυκλοφόρησε η PHP 7

Για επτά συνεχόμενα χρόνια, η PHP κατέχει την τέταρτη θέση της πιο δημοφιλής γλώσσας προγραμματισμού στον κόσμο, και τροφοδοτεί περισσότερα από 200 ιστοσελίδες, με περισσότερο από το 81,7 τοις εκατό των δημόσιων δικτυακών τόπων.

code php

Η PHP έκανε ένα τεράστιο άλμα αυτή την εβδομάδα με την πρώτη μεγάλη αλλαγή από το 2004, όταν είχε κυκλοφορήσει τότε η έκδοση 5.0.

Η νέα έκδοσης 7 έχει μία συνολική βελτιωμένη απόδοση, εκτιμώμενη έως και τρεις φορές παραπάνω από την τελευταία PΗP 5.6 σύμφωνα με ορισμένα σημεία αναφοράς.

Διαθέτει επίσης άλλες μικρότερες αλλαγές, όπως η σημαντικά μειωμένη χρήση μνήμης, δηλώσεις επιστρεφόμενου τύπου, spaceship operator και πολλά άλλα.

Η PΗP 7 περιέχει μια σειρά από αλλαγές, όπως η αφαίρεση της PΗP ασφαλής , τα magic quotes, μια σειρά από νέες διατηρούμενες λέξεις- και άλλα.

Ενώ PΗP 7 είναι πλέον διαθέσιμη, είναι πιθανό να χρειαστεί αρκετός χρόνος πριν υιοθετηθεί ευρέως από τους κατασκευαστές προγραμμάτων και ιστοσελίδων. Οι Web εφαρμογές έχουν την τάση να αναβαθμίζονται στις νέες εκδόσεις μετά από χρόνια.

Ωστόσο, οι βελτιώσεις στην απόδοση που φέρνει η έκδοση 7 είναι αρκετά μεγάλες, και αυτό θα δελεάσει τους κατασκευαστές να προβούν σε αντίστοιχες αναβαθμίσεις πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).