Πειρατικό ραδιόφωνο και streaming μοιράζει Netflix, HBO και Disney+

To έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Μαζί με αυτό ήρθε και το πειρατικό streaming. Κανάλι που διαφημίζεται ως “πειρατικό ραδιόφωνο” μοιράζει , HBO και +.

streaming

Σας αρέσουν οι σειρές και οι ταινίες από τα διάσημα συνδρομητικά δικτυακά κανάλια; Για κάθε ένα θα χρειαστείτε μία μηνιαία συνδρομή κάθε μήνα. Για το Disney+ χρειάζεστε 8,00 ευρώ το μήνα, για το Netflix άλλα 12,00 ευρώ. Εκτός αν κάποιος άλλος πληρώσει όλα αυτά τα κανάλια και τα αναμεταδώσει στο διαδίκτυο. Κάπως έτσι εργάζεται το πειρατικό streaming.

Παράδειγμα το Allthestreams.fm. Διαφημίζεται ως το “πειρατικό ραδιόφωνο για streaming”, και ουσιαστικά πληρώνει συνδρομές σε ένα σωρό υπηρεσίες streaming και στη συνέχεια επιλέγει τυχαία μία εκπομπή από το καθένα για να την παίξει σε εσάς.

Φυσικά η παράνομη υπηρεσία που προσφέρει δεν έχει την δυνατότητα υπότιτλων, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στους καταλόγους των συνδρομητικών καναλιών, όπως θα μπορούσατε με κανονική συνδρομή, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι η πειρατεία και το έμμεσο κέρδος που θα καρπωθούν οι πειρατές, μέσω των διαφημίσεων.

  Ventoy multiboot USB creator 1.0.79

Πίσω από το Allthestreams.fm βρίσκεται το MSCHF, ένας οργανισμός που κατά καιρούς έχει μοιράσει διάφορα καλούδια στο διαδίκτυο. Όπως μία επέκταση στο Chrome που καμουφλάρει το Netflix σε μία κλήση συνδιάλεξης και φυσικά κατέβηκε άμεσα από το Store, ή ένα εργαλείο που μετατρέπει τις εγγραφές της Βικιπαίδειας σε ακαδημαϊκά έγγραφα “legit” ή τα περίφημα παπούτσια Jesus “Walk on Water” κόστους 3.000,00 δολαρίων.

Το πειρατικό ραδιόφωνο Allthestreams.fm πάντως αυτή την στιγμή έχει 246.000 θεατές και είναι αμφίβολο για πόσο καιρό θα είναι online. Προφανώς οι νομικές υπηρεσίες της χώρας που φιλοξενείται το site θα το κατεβάσουν άμεσα, γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνιμο.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  3  =  6