Πως να πετάτε την μπάλα για να χτυπάτε όλα τα Pokemon

Αν υπάρχει ένα πράγμα που κάνει το Pokemon Go ιδιαίτερα σπαστικό, είναι το συναίσθημα που νοιώθετε όταν πετάτε την μπάλα και αυτή δεν βρίσκει το στόχο της.pokemon go

Ένας Redditor (το όνομα του είναι homu) παρουσίασε μια νέα τεχνική ρίψης της μπάλας που όχι μόνο θα αυξήσει την ακρίβειά σας στο Pokeball σας σημαντικά, αλλά θα μπορείτε (σχεδόν) να τα πιάνετε όλα.

Το “L Throw” – όπως το αποκαλεί ο homu – είναι ένα μικρό τέχνασμα που θα σας βοηθήσει να χτυπάτε τα Pokemon πολύ πιο εύκολα. Το τρικ δεν μπορεί να θεωρηθεί εξαπάτηση.

Για να ρίξετε την μπάλα, απλά σύρτε το Pokeball στην αριστερή πλευρά της οθόνης του smartphone σας και αφήστε το τη στιγμή που θα φτάσετε στο ύψος του Pokémon. Δείτε την εικόνα παρακάτω για να δείτε πώς γίνεται:

Η εύχρηστη τεχνική έχει επίσης και μια παραλλαγή για curveballs. Είναι παρόμοια με την τακτική “L Throw”, αλλά αντί για αυτή θα πρέπει να δώσετε μια καμπύλη στην μπάλα τραβώντας τη προς τα πλάγια της οθόνης σας:

Η τεχνική “L Throw” μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και από τη δεξιά πλευρά της οθόνης, ανάλογα με το ποιο χέρι χρησιμοποιείτε για να ρίξετε τα Pokéballs.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).