Τυπώστε 3D σανδάλια σκανάροντας τα πόδια σας με το smartphone σας

Η εταιρεία Wiivv σας δίνει την δυνατότητα να σκανάρετε με το smartphone σας τα πόδια σας ώστε να κατασκευάσει σανδάλια ειδικά προσαρμοσμένα στα μέτρα σας.

wiivv smartphone

Τα παπούτσια που είναι φορμαρισμένα ειδικά για τα πόδια σας σίγουρα είναι άνετα και μερικές φορές είναι ακόμη και απαραίτητα για άτομα με ορθοπεδικά προβλήματα. Η εταιρεία Wiivv σας επιτρέπει να μοντελοποιήσετε και να μετρήσετε τα πόδια σας παίρνοντας φωτογραφίες από αυτά και με την χρησιμοποίηση μίας εφαρμογής για smartphone. Στην συνέχεια χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσει ένα 3D μοντέλο του ποδιού σας, και να εκτυπώσει ένα 3D ένα παπούτσι με πάτο τέλεια προσαρμοσμένο για σας.

Η εταιρεία έχει προσφέρει ήδη αυτή την υπηρεσία για πάνω από ένα χρόνο, και τώρα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία Kickstarter για να δημιουργήσει αντίστοιχα σανδάλια.

Είναι η ίδια βασική ιδέα, αλλά αντί απλώς να κατασκευάζει την εσωτερική σόλα, θα κατασκευάζει όλο το σανδάλι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το σχετικό promo βίντεο.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα των πελμάτων σας και να συμμετάσχετε στην εκστρατεία χρηματοδότησης Kickstarter με $ 79 για ένα ζευγάρι σανδάλια ή με $ 150 για δύο ζευγάρια. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα σας αποστείλει τα σανδάλια μέχρι τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).