Γιατί δεν θα αγοράσω το iPhone 8


Πρόσφατη δημοσίευση μας αναφέρει μερικά από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone της Apple για αυτή τη χρονιά. Στις φωτογραφίες λοιπόν εμφανίζεται μια γυάλινη πίσω όψη με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, και συνεχίζοντας αναφέρει για ποιους λόγους πρέπει να αγοράσεις το iPhone 8.

Θα επιχειρήσω να κάνω λίγο trolling στον συνάδελφο που έγραψε το άρθρο, με την παρακάτω δημοσίευση που έχει ακριβώς τον αντίθετο τίτλο.iphone 8

Γιατί να μην αγοράσετε το νέο iPhone 8:

Μπορεί το επερχόμενο smartphone να διαθέτει πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά, γυάλινη πίσω όψη με χάραξη προς τα έξω, και πιθανότατα να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση. Μπορεί να είναι λειτουργικό και να έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση (γυάλινη κάλυψη), πίσω κάθετη κάμερα που συνοδεύεται από φλάς και μικρόφωνο, αλλά όπως και να το κάνουμε, όπως όλες οι συσκευές της Apple, θα έρθει υπερτιμολογημένο.

Εν τω μεταξύ η αγορά είναι υπερ-κορεσμένη από συσκευές οι οποίες είναι επίσης high-end και η τιμή τους είναι πολύ προσιτή. Να αναφέρω ότι όταν γράφω για άλλες high end συσκευές δεν εννοώ τα smartphones της Samnsung.

Να υπενθυμίσω λίγο την ιστορία:

Το πρώτο iPhone ήταν ακριβό για τα δεδομένα της εποχής γιατί ήταν πραγματικά πρωτοποριακό και φυσικά για να αποκτήσει κάτι νέο θα πρέπει να το πληρώσεις.

Όλες οι επόμενες συσκευές, ήταν μια επανάληψη της πρώτης με την προσθήκη πάντα μερικών νέων (χρήσιμων ή μη) χαρακτηριστικών.

Για παράδειγμα, φημολογείται ότι το νέο smartphone θα διαθέτει δυο αισθητήρες (αυτόματη φωτογραφική μηχανή ή 3D σύστημα ανίχνευσης για αναγνώριση προσώπου ή η 3D μονάδα σάρωσης με λέιζερ), που είναι η πρωτοτυπία; Γιατί να πληρώσω για ένα χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει με το επόμενο Android αν δεν υπάρχει ήδη;

Ένας καλός λόγος είναι για να το δείχνω στους φίλους μου, και νομίζω ότι είναι ένας από τους σημαντικότερος λόγους αγοράς του προϊόντος.

Για να είμαστε δίκαιοι το iOS είναι πολύ αξιόλογο λειτουργικό, αλλά δεν δικαιολογεί τις εξωφρενικές τιμές του iPhone.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news