Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ επανεκκινούν μόνα τους

Όπως φαίνεται η μυστηριώδης κοκκινωπή απόχρωση δεν είναι το μοναδικό θέμα που αντιμετωπίζει το Samsung S8. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι τα ολοκαίνουργια τους κινητά τηλέφωνα επανεκκινούν χωρίς λόγο μόνα τους.

Ενώ παραμένει ασαφές το τι θα μπορούσε να προκαλεί το glitch, φαίνεται ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στο Galaxy S8 αλλά και στο ελαφρώς μεγαλύτερο Galaxy S8+.

Οι ιδιοκτήτες που έχουν εντοπίσει το πρόβλημα γράφουν για αυτό στο Reddit, τα forums του XDA Developers καθώς και τη σελίδα της αμερικανικής κοινότητας της Samsung για να διαμαρτυρηθούν για το θέμα.Samsung Galaxy S8

Σύμφωνα με τα παράπονα των χρηστών, ορισμένες συσκευές Samsung Galaxy S8 και S8+ έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον πέντε επανεκκινήσεις μέσα στις πρώτες 10 ώρες της συσκευής.

Μερικοί χρήστες θεωρούν ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε δυσ της κάρτας microSD, και άλλοι αναφέρουν ότι το σφάλμα εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και μετά την αφαίρεση της κάρτας .

Ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι η εξυπηρέτησης πελατών της Samsung συνέστησε την εκκίνηση του S8 σε ασφαλή λειτουργία, υποδεικνύοντας ότι οι απότομες επανεκκινήσεις μπορεί να είναι αποτέλεσμα ζητημάτων που σχετίζονται με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

  Microsoft Defender τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες

Η σελίδα Android Authority αναφέρει ότι, “δεν είναι ασυνήθιστο να απαιτούν μια και δυο επανεκκινήσεις τα με το που βγαίνουν από το κουτί”, όμως δεν είναι αυτό που συμβαίνει στις περιπτώσεις που αναγράφονται στο Reddit, XDA Developers και τη σελίδα της Samsung.

Εν τω μεταξύ, η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την κυκλοφορία λογισμικού που υποτίθεται ότι θα επιδιορθώσει την κόκκινη απόχρωση στην οθόνη της συσκευής. Έτσι η από τη Νότιο Κορέα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αργότερα μια παρόμοια λύση για το ζήτημα της επανεκκίνησης των Samsung Galaxy S8, αν αποδειχθεί ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι από το hardware.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  6  =  15