Casual young woman using computer in office

Βάση Οθόνης Philips και Universal Βάση Σύνδεσης σε Ένα

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών , ανακοινώνει μία all-in-one λύση ευκολίας για όλα τα γραφεία.

Με την ολοκαίνουρια USB Βάση Σύνδεσης Philips, οι χρήστες απλά συνδέουν το φορητό τους υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB και τοποθετούν την οθόνη – με προδιαγραφές VESA – της επιλογής τους στη θέση της. Το αποτέλεσμα: εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιφερειακές του γραφείου και το Internet μέσω μίας ταχύτατης USB 3.0 σύνδεσης. Συνδυασμένη με μία οθόνη Philips, η συνδυάζει τα οφέλη της παραγωγικότητας και της άνεσης με την εξαιρετική εμπειρία θέασης.

Philips

• Συμβατή με οθόνες 19 έως 28 ιντσών με προδιαγραφές VESA
• Ενσωματωμένο Ethernet για σύνδεση Internet
• Το USB hub 3.0 δίνει στους φορητούς υπολογιστές άμεση πρόσβαση στις περιφερειακές συσκευές του γραφείου με ένα μόνο καλώδιο

Περισσότερες συνδέσεις, λιγότερη ακαταστασία λόγω καλωδίων

Η ολοκαίνουρια SB4B1928UB USB Βάση Σύνδεσης Philips αποτελείται από ένα κομψό, εργονομικό στήριγμα στο οποίο οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μία νέα οθόνη Philips της επιλογής του, ή μία οθόνη που ήδη διαθέτουν υπό την προϋπόθεση να είναι συμβατή με τις προδιαγραφές VESA (100 x 100 μοτίβο οπών). Με την υποστήριξη οθονών 19 έως 28 ιντσών (48 έως 71 εκ.), η νέα βάση σύνδεσης δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία για την επιλογή (και εναλλαγή) οθονών.
Η βάση είναι ιδανική για τα τελευταία μοντέλα -thin φορητών που επιλέγουν οι επαγγελματίες που μετακινούνται συνεχώς και εργάζονται σε πολλαπλές τοποθεσίες. Αντισταθμίζοντας το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ελαφρύτερων και λεπτότερων φορητών – την περιορισμένη επιλογή συνδέσεων – η νέα βάση σύνδεσης παρέχει ενσωματωμένα USB 3.0 hub και Ethernet. “Οι χρήστες μπορούν απλά να συνδεθούν και να ασχοληθούν κατευθείαν με την εργασία τους,” λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD. “Και δε χρειάζεται επίσης να αντιμετωπίσουν ακαταστασία καλωδίων στο γραφείο τους. Χάρη στην καθολική συμβατότητα του USB, η νέα βάση λειτουργεί με οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή διαθέτει τέτοια . Δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα άμεση σύνδεσης στις περιφερειακές συσκευές του γραφείου, το Internet και την παροχή ρεύματος με ένα μόνο καλώδιο.”

Επεκτείνοντας την εμπειρία θέασης

Η βάση δίνει στους χρήστες την ελευθερία να επιλέξουν το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση και την τεχνολογία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις εφαρμογές τους – μέχρι την εκθαμβωτική διαύγεια υψηλής ανάλυσης 4K UHD στα 3840 x 2160 pixels. Και αν μία οθόνη δεν είναι αρκετή, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και έξι οθόνες στη βάση σύνδεσης μέσω HDMI, DisplayPort και USB – επίσης με ένα μόνο καλώδιο USB μεταξύ της βάσης σύνδεσης και του φορητού υπολογιστή. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργηθεί ένας χώρος πολλαπλών οθονών για αυξημένη παραγωγικότητα χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων.

Στο επίκεντρο η ευεξία του εργαζομένου σε γραφείο

Παρά την all-in-one απλότητά της, δεν ισχύει το “ένα μέγεθος για όλους” όσον αφορά το σχεδιασμό της νέας Βάσης Σύνδεσης της Philips. Με το σχεδιασμό Philips SmartErgoBase, η βάση μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει, να κλίνει και να περιστραφεί ώστε η οθόνη να τοποθετηθεί στην ακριβώς κατάλληλη θέση για το χρήστη. Το χαμηλό ύψος μεταξύ πλαισίου και επίπλου εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση ανάγνωσης, ιδιαίτερα για όσους φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή προοδευτικούς φακούς οράσεως. Και παρόλο που η βάση, χάρη στη σύνδεση με ένα μόνο USB καλώδιο, εξαλείφει την ακαταστασία στα γραφεία, διαθέτει πρόσθετες δυνατότητες διαχείρισης καλωδίων για να διατηρείται ο χώρος εργασίας τακτοποιημένος.

Η νέα SB4B1928UB USB Βάση Σύνδεσης της Philips είναι ήδη διαθέσιμη στην τιμή των 179€.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).