Διευθυντής σχολείου έκλεβε γυμνές φωτογραφίες από τηλέφωνα μαθητών

Πρώην διευθυντής γυμνασίου στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για παιδική πορνογραφία, αφού ομολόγησε ότι έψαχνε για γυμνές φωτογραφίες σε κατασχεθέντα τηλέφωνα μαθητών και τις ανέβασε στο διαδίκτυο.

Ο κατάδικος ονομάζεται Stephen Kyle Goodlett, 37 ετών και είναι πρώην διευθυντής του LaRue County High School (LCHS) στο Hodgenville του Κεντάκυ. Εργάστηκε από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Οκτώβριο του 2016, όπου και απολύθηκε αφού η τοπική αστυνομία άρχισε έρευνα μετά από κατηγορίες για τη διάδοση φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας που απεικονίζουν μαθητές γυμνασίου της περιοχής.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Goodlett παραδέχτηκε ότι όταν εργάστηκε ως επικεφαλής του σχολείου, κατάσχεσε κινητά τηλέφωνα μαθητών και έψαξε τις συσκευές για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Όταν έβρισκε ευαίσθητα δεδομένα, ο Goodlett έβαζε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα USB στικάκι και επιπλέον ανέβασε μερικές από αυτές στο Anon-IB, ένα φόρουμ ανταλλαγής εικόνων με έδρα την Ρωσία.

  Blender 2.79 δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης 3D γραφικών

Το σχέδιό του ήρθε στο φως όταν κάποιος από τους πρώην μαθητές του ανακάλυψε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο. Ο πρώην μαθητής υπέβαλε καταγγελία στην τοπική αστυνομία, η οποία έφτασε τον πρώην διευθυντή από την διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε για τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών στον ιστότοπο.

Η αστυνομία φυσικά έψαξε στο σπίτι του Goodlett τον Οκτώβριο του 2016, και βρήκε 436 φωτογραφίες και 11 βίντεο παιδικής πορνογραφίας σε διάφορες συσκευές του. Ο Goodlett συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2016 και κατηγορήθηκε επισήμως τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Goodlett παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία και στην ομολογία του είπε ότι αντάλλαξε στην ρωσική ιστοσελίδα τις γυμνές εικόνες με άλλες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

7  +  3  =  

Previous Story

Devuan 2.0 ASCII beta fork του Debian Stretch: μόλις κυκλοφόρησε

Next Story

Firefox 60: με ρυθμίσεις για εμφάνιση μη ασφαλείς σε σελίδες HTTP