Διευθυντής σχολείου έκλεβε γυμνές φωτογραφίες από τηλέφωνα μαθητών

Πρώην διευθυντής γυμνασίου στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για παιδική πορνογραφία, αφού ομολόγησε ότι έψαχνε για γυμνές φωτογραφίες σε κατασχεθέντα τηλέφωνα μαθητών και τις ανέβασε στο διαδίκτυο.

Ο κατάδικος ονομάζεται Kyle Goodlett, 37 ετών και είναι πρώην διευθυντής του LaRue County High School (LCHS) στο Hodgenville του Κεντάκυ. Εργάστηκε από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Οκτώβριο του 2016, όπου και απολύθηκε αφού η τοπική άρχισε έρευνα μετά από κατηγορίες για τη διάδοση φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας που απεικονίζουν μαθητές γυμνασίου της περιοχής.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Goodlett παραδέχτηκε ότι όταν εργάστηκε ως επικεφαλής του σχολείου, κατάσχεσε μαθητών και έψαξε τις συσκευές για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Όταν έβρισκε ευαίσθητα δεδομένα, ο Goodlett έβαζε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα USB και επιπλέον ανέβασε μερικές από αυτές στο Anon-IB, ένα φόρουμ ανταλλαγής εικόνων με έδρα την Ρωσία.

Το σχέδιό του ήρθε στο φως όταν κάποιος από τους πρώην μαθητές του ανακάλυψε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο. Ο πρώην μαθητής υπέβαλε καταγγελία στην τοπική αστυνομία, η οποία έφτασε τον πρώην διευθυντή από την διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε για τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών στον ιστότοπο.

Η αστυνομία φυσικά έψαξε στο σπίτι του Goodlett τον Οκτώβριο του 2016, και βρήκε 436 φωτογραφίες και 11 βίντεο παιδικής πορνογραφίας σε διάφορες συσκευές του. Ο Goodlett συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2016 και κατηγορήθηκε επισήμως τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Goodlett παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία και στην ομολογία του είπε ότι αντάλλαξε στην ρωσική ιστοσελίδα τις γυμνές με άλλες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.080 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).