Σφάλμα των Windows 11 κάνει τον File Explorer να πηγαίνει σφαίρα

Η Εξερεύνηση αρχείων ( Explorer) στα φαίνεται ότι έχει αρκετά ελαττώματα. Μπορεί να φορτώνει αργά όταν ανοίγετε αρχεία και μερικές φορές, η γραμμή ς του Explorer μπορεί να καθυστερήσει πολύ για να φορτώσει τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας.

windows 11

Ο χρήστης του Twitter Vivy ανακάλυψε όμως ένα σφάλμα που μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τον File Explorer των Windows. Σύμφωνα με τον Vivy η εναλλαγή της Εξερεύνησης αρχείων σε λειτουργία πλήρους οθόνης (πατώντας F11) και μετά η έξοδος από τη λειτουργία πλήρους οθόνης (πατώντας ξανά το F11) έχει σαν αποτέλεσμα σχεδόν την άμεση φόρτωση των περιεχομένων φακέλων και την δημιουργία προεπισκοπήσεων μικρογραφιών των αρχείων. Η λειτουργία αναζήτησης στο File Explorer γίνεται επίσης πολύ πιο γρήγορη.

Οι χρήστες στο subreddit r/Windows 11 αναφέρουν ότι ένα σφάλμα στην Εξερεύνηση αρχείων βελτιώνει πραγματικά τον χρόνο φόρτωσης. Ένας Redditor είπε:

Το δοκίμασα σε έναν φάκελο μουσικής με 1800+ υποφακέλους και 25.000+ αρχεία: Όλα ανοίγουν αμέσως. Αυτή είναι η απόδοση που είχαμε στον Explorer των Windows 7.

Ένας άλλος έγραψε:

Μόλις το δοκίμασα σε i7-7700HQ στην έκδοση 22H2… Και δουλεύει. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο γρήγορο ξαφνικά. Τώρα, δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή τσατισμένος από αυτό.

Αυτό το σφάλμα επηρεάζει προφανώς όλες τις εκδόσεις των Windows 11, από τις εκδόσεις Canary Insider μέχρι την αρχική έκδοση (22000, 21H2).

Αν και το σφάλμα κάνει την Εξερεύνηση αρχείων πιο γρήγορη, θα ήταν πολύ καλύτερο να είχαμε αυτή απόδοση από προεπιλογή. Τα Windows 11 έπρεπε να έχουν καλύτερη συνολική απόδοση από τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).