Σιωπηρή διάθεση του Android 5.1 Lollipop

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η ξεκίνησε την διάθεση του 5.1 , το οποίο σύντομα θα μπορούν να κατεβάσουν στην συσκευή τους οι κάτοχοι των μοντέλων Nexus.

Android 5.1 Lollipop

Σύμφωνα με το ZDNet, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Google, εκτός από μία αναφορά στην επίσημη σελίδα του Android One, όπου γίνεται λόγος για τη νέα έκδοση του λογισμικού και όλες τις διορθώσεις που φέρνει η νεώτερη εκδοχή του λογισμικού. Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, είναι ασαφές το ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχει η νέα εκδοχή του Android.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη διαρρεύσει στη νεώτερη εκδοχή του Android θα υπάρχει βελτίωση σε όλα τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί, όπως κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις και τις ασύρματες συνδέσεις. Επίσης, έχουν προστεθεί κάποιες λειτουργίες που έλειπαν από την έκδοση 5.0, όπως είναι το Silent Mode. Βελτιωμένη είναι, επίσης, η απόδοση της μπαταρίας των μοντέλων με Android 5.1 Lollipop, ενώ έχουν γίνει διορθώσεις και στα προβλήματα που είχαν προκύψει με τη λειτουργία του OK Google.

  Το Crash Detection του iPhone θα ειδοποιήσει ασθενοφόρο αν πάτε σε λούνα-παρκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Android 5.1 Lollipop έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στο Material , ειδικά όσον αφορά στην χρωματική παλέτα που είναι διαθέσιμη. Οι κάτοχοι Nexus 5, 6 και 9 θα δουν την ανανεωμένη έκδοση στις συσκευές τους.

Πηγή: pestaola.gr

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


9  +  1  =