Η Sony Pictures απειλεί τα Media

Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες που παραβιάστηκαν τσ συστήματα της και άρχισαν να διαρρέουν εσωτερικά έγγραφα και η αλληλογραφία της εταιρείας από τους hackers. Η Sοny , έστειλε μια επιστολή στους ειδησεογραφικούς οργανισμούς απαιτώντας να σταματήσουν τη δημοσίευση πληροφοριών από τα κλεμμένα αρχεία σύμφωνα με τους .

sony-hacked-again

Την επιστολή απέστειλε την Κυριακή ο δικηγόρος David Boies ο οποίος αντιπροσωπεύει τη Sοny, σε πολλούς εκδότες συμπεριλαμβανομένων όπως τους The New York Times, New York Times, Gawker και το Re/code.

Ο Boies δηλώνει στους εκδότες ότι η Sοny “δεν συναινεί στην κατοχή, αναθεώρηση, αντιγραφή, διάδοση, δημοσίευση, ανάρτηση ή κάνει οποιαδήποτε χρήση” των κλεμμένων δεδομένων και ζητά συνεργασία για την καταστροφή του υλικού.

Η επιστολή προειδοποιεί επίσης ότι, “Αν δεν υπάρξει συμμόρφωση με το αίτημα αυτό”, η Sοny “θα καταστήσει υπεύθυνα τα για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την εν λόγω χρήση ή την διάδοση των δεδομένων.”

Οι hackers οι οποίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη κυκλοφόρησαν άλλη παρτίδα δεδομένων το Σαββατοκύριακο και υποσχέθηκαν ένα μεγάλο «δώρο Χριστουγέννων», αν η επερχόμενη ταινία της Sοny ‘The Interview” θα κυκλοφορήσει. Η εν λόγω ταινία είναι μια κωμωδία για την δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un.

Το Re/code δημοσίευσε την επιστολή του Boies:

Sοny Letter to Re/code

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).