Δωρεάν ήχοι κλήσης από τη NASA

H NASA προσφέρει δωρεάν μία συλλογή από ήχους από τις αποστολές της, τους οποίους μπορείτε να τους κάνετε ringtones τόσο σε Androiod όσο και σε iPhone συσκευές.

Η NASA εκτός από διάφορα βίντεο και εικόνες, έχει συγκεντρώσει μια συλλογή από αρχεία ήχου από τα ιστορικά διαστημόπλοια και τις τρέχουσες αποστολές της, Τα αρχεία αυτά είναι σε μορφή MP3 και M4R (iPhone) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ήχοι κλήσης ή να τους κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για οποιαδήποτε χρήση.

Οι ήχοι αναφέρονται σε κατηγορίες, αφενός μεν ως προς την μορφή (mp3 kai m4r) αλλά και ως προς τη πήγη (από το Discovery, το Shuttle και το Διαστημικό Σταθμό, το διαστημόπλοιο Apollo και Mercury, καθώς και διάφορα Beeps και ήχους του μέλλοντος).

Εάν θέλετε να ακούσετε την εκκίνηση του διαστημικού λεωφορείου ή να χρησιμοποιήσετε την αξιομνημόνευτη φράση “Houston, we’ve had a problem” ως ήχο κλήσης στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να τον βρείτε στην ιστοσελίδα της NASA.

  Microsoft Keyboard Layout Creator φτιάξτε το δικό σας πληκτρολόγιο

Για να κατεβάσετε τα αρχεία MP3, η NASA συνιστά τη χρήση της αντίστοιχης εφαρμογής για Android, ή εάν χρησιμοποιείτε iPhone μπορείτε να κατεβάστε και εισαγάγετε αρχεία στο iTunes. Αν βρίσκεστε σε υπολογιστή με Windows, κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε από τα αρχεία MP3 σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε “Αποθήκευση συνδέσμου ως …” ή “Αποθήκευση συνδεδεμένου περιεχομένου ως …” (ή κάτι παρόμοιο ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε) για να κατεβάσετε το MP3 στον υπολογιστή σας. Μετά συνδέστε το κινητό σας στον υπολογιστή σας για να το μεταφέρετε από τον υπολογιστή σας στο κινητό σας.

Επίσης με ένα απλό αριστερό κλικ επάνω σε ένα MP3 αρχείο, από έναν οποιοδήποτε περιηγητή από pc υπολογιστή, θα ακούσετε το αρχείο ήχου και έτσι θα αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε στο Soundcloud το κανάλι της NASA για podcasts και άλλο ηχητικό περιεχόμενο ή για να ακούσετε το Third Rock Radio.
Ήχος και ήχοι κλήσης από τη NASA

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


79  +    =  85