Δείτε το Street View μέσα από το Google Earth VR


Με το Google Earth VR μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσα από την εικονική πραγματικότητα. Τώρα μπορείτε να το συνδυάσετε με το Street View.

Earth

Είτε θέλετε να περπατήσετε κατά μήκος των καναλιών της Βενετίας, είτε να στέκεστε στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο, και δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε για διαφόρους λόγους, η εικονική πραγματικότητα έρχεται για να σας δώσει μία αρκετά καλή αίσθηση αυτών των περιηγήσεων.

Αν σας αρέσει αυτή η αίσθηση, σας ενημερώνουμε ότι η Google έφερε το Street View στο Earth VR (virtual reality) για να μπορέσετε να δείτε ακόμα καλύτερα όλα τα σημεία της Γης.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τις εικόνες Street View, από 85 χώρες, απευθείας στο Earth VR. Απλά “πετάξτε” στο επίπεδο του δρόμου και δείτε στον ελεγκτή σας εάν είναι διαθέσιμη η προβολή Street View ώστε να εισάγετε μια εντυπωσιακή φωτογραφία 360°.

Θα βρείτε φωτογραφίες από την ομάδα Street View καθώς και αυτές που μοιράζονται από χρήστες από όλο τον κόσμο. Η νέα έκδοση του Earth VR είναι διαθέσιμη σήμερα για τα HTC Vive και Oculus Rift. Και αν δεν έχετε κάποιο από αυτά τα συστήματα, μπορείτε ακόμη να δείτε προβολές Street View στο VR με το τηλέφωνό σας, απλώς κατεβάζοντας την εφαρμογή Street View για Daydream και Cardboard.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news