Τελευταία ευκαιρία για να ξεκλειδώστε το LG κινητό σας

Στις 31 Δεκεμβρίου η κλείνει τον developer ιστότοπό της για κινητά τηλέφωνα και αποσύρετε από την κινητή τηλεφωνία. Έχετε μόνο λίγες ημέρες να ξεκλειδώσετε το σας.

LG,smartphone,root,bootloader

Πρόσφατα, η LG ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγορά των . Η εταιρεία κλείνει τον LG Mobile Developer ιστότοπό της, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να ξεκλειδώσετε το bootloader σας .

Αν πάτε στον αντίστοιχο LG Mobile Developer θα δείτε αυτή την ανακοίνωση:

Η LG πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει την επιχείρηση της κινητής τηλεφωνίας της για να επικεντρωθεί σε άλλες επιχειρήσεις που θα προσφέρουν νέες εμπειρίες και αξία στους καταναλωτές. Με το παρόν, σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία του LG Mobile Developer έχει προγραμματιστεί να τερματιστεί στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Μετά τον τερματισμό της υπηρεσίας, όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο και η έκδοση του κλειδιού ξεκλειδώματος του bootloader δεν θα είναι διαθέσιμες. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για την παροχή υπηρεσιών θα καταστραφούν. Ωστόσο, αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες για καθορισμένο χρονικό διάστημα, εάν απαιτείται από τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει ένα smartphone LG στο οποίο θα ήθελε να ξεκλειδώσει το bootloader για να εγκαταστήσει μια προσαρμοσμένη ROM ή να κάνει root τη συσκευή του, θα πρέπει να το κάνει πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, καθώς τότε ο ιστότοπος θα κλείσει.

  Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφαιρεί τους ιούς;

Φυσικά, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το LG του, για καιρό μετά τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά αν σκοπεύετε να μαστορέψετε ποτέ τη συσκευή σας, ξεκλειδώστε την πριν τις 31/12/2021.

LG,smartphone,root,bootloader

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  5  =