Τελευταία ευκαιρία για να ξεκλειδώστε το LG κινητό σας


Στις 31 Δεκεμβρίου η LG κλείνει τον developer ιστότοπό της για κινητά τηλέφωνα και αποσύρετε από την κινητή τηλεφωνία. Έχετε μόνο λίγες ημέρες να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.

LG,smartphone,root,bootloader

Πρόσφατα, η LG ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγορά των smartphone. Η εταιρεία κλείνει τον LG Mobile Developer ιστότοπό της, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να ξεκλειδώσετε το bootloader σας .

Αν πάτε στον αντίστοιχο LG Mobile Developer θα δείτε αυτή την ανακοίνωση:

Η LG πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει την επιχείρηση της κινητής τηλεφωνίας της για να επικεντρωθεί σε άλλες επιχειρήσεις που θα προσφέρουν νέες εμπειρίες και αξία στους καταναλωτές. Με το παρόν, σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία του LG Mobile Developer έχει προγραμματιστεί να τερματιστεί στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Μετά τον τερματισμό της υπηρεσίας, όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο και η έκδοση του κλειδιού ξεκλειδώματος του bootloader δεν θα είναι διαθέσιμες. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για την παροχή υπηρεσιών θα καταστραφούν. Ωστόσο, αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες για καθορισμένο χρονικό διάστημα, εάν απαιτείται από τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει ένα smartphone LG στο οποίο θα ήθελε να ξεκλειδώσει το bootloader για να εγκαταστήσει μια προσαρμοσμένη ROM ή να κάνει root τη συσκευή του, θα πρέπει να το κάνει πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, καθώς τότε ο ιστότοπος θα κλείσει.

Φυσικά, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το LG κινητό του, για καιρό μετά τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά αν σκοπεύετε να μαστορέψετε ποτέ τη συσκευή σας, ξεκλειδώστε την πριν τις 31/12/2021.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news