Τέλος τα ψέματα: Το Netflix μπλοκάρει τους κοινούς κωδικούς πρόσβασης παντού

Το Netflix αρχίζει να μπλοκάρει την κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης σε κάθε αγορά από σήμερα, δήλωσε η streaming εταιρεία μετά την περιορισμένη εφαρμογή του block που την βοήθησε να εγγράψει σχεδόν 6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο.

netflix you

Η εταιρεία ανέφερε ότι θα αρχίσει να μπλοκάρει την κοινή χρήση λογαριασμών μεταξύ των διαφορετικών σπιτιών σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες χώρες του από σήμερα Πέμπτη.

Το Netflix άρχισε να δοκιμάζει τον περιορισμό πέρυσι, προς μεγάλη δυσαρέσκεια πολλών συνδρομητών, και τον επέκτεινε σε πολλές άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και οι ΗΠΑ το 2023. Σε ορισμένες από τις προαναφερθείσες αγορές, το Netflix επέτρεψε σε όσους μοιράζονταν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης να πληρώσουν κάτι επιπλέον για να φιλοξενήσουν τους φίλους τους.

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι δεν θα φέρει κάποια επιπρόσθετη επιλογή συνδρομής για πελάτες σε χώρες όπου επιβάλλει πρόσφατα τους περιορισμούς κοινής χρήσης λογαριασμού.

“Σε αυτές τις αγορές, δεν προσφέρουμε κάποια επιπλέον επιλογή μέλους, δεδομένου ότι πρόσφατα μειώσαμε τις τιμές σε πολλές από αυτές τις χώρες (για παράδειγμα, Ινδονησία, Κροατία, Κένυα και Ινδία) και η ζήτηση εξακολουθεί να είναι σχετικά χαμηλή σε πολλές από αυτές, επομένως έχουμε πολύ χώρο χωρίς να δημιουργούμε επιπλέον πολυπλοκότητα. Τα νοικοκυριά που δανείζονται το Netflix θα μπορούν να μεταφέρουν τα υπάρχοντα προφίλ σε νέους και υπάρχοντες λογαριασμούς.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Netflix

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).