Τέρμα τα Windows 11 σε Virtual Machines χωρίς TPM 2.0

Πολλοί είναι αυτοί που δοκιμάζουν τα Windows 11 σε εικονικές μηχανές (virtual machines).
Μέχρι σήμερα, η εγκατάσταση των Windows 11 ήταν αρκετά εύκολη, απλώς γιατί οι πρώτες εκδόσεις προεπισκόπησης δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Όμως οι τελευταίες προεπισκοπήσεις των Windows 11 που είναι διαθέσιμες για τους χρήστες στα κανάλια Dev και Beta αρχίζουν να επιβάλλουν το TPM 2.0 ακόμη και σε εικονικούς υπολογιστές, επομένως να τις ευθυγραμμίζουν με τα συστήματα που λειτουργούν αυτόνομα.
windows 11 virtual machine

Με άλλα λόγια, η Microsoft αρχίζει να επιβάλει τις απαιτήσεις συστήματος παντού, οπότε θεωρητικά, δεν θα μπορείτε πλέον να τρέξετε τα Windows 11 σε κάποια εικονική μηχανή, εκτός έχει ενεργοποιημένο το TPM 2.0.

“Αυτό το build περιλαμβάνει μια αλλαγή που ευθυγραμμίζει την επιβολή των απαιτήσεων συστήματος των Windows 11 σε εικονικές μηχανές (virtual machines) ώστε να είναι η ίδια με αυτή των κανονικών υπολογιστών. Οι εικονικές μηχανές που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και τρέχουν εκδόσεις Insider Preview ενδέχεται να μην ενημερωθούν στις τελευταίες εκδόσεις προεπισκόπησης. Στο Hyper-V, οι εικονικές μηχανές πρέπει να δημιουργηθούν σαν Generation 2 virtual machine. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος των Windows 11 – δείτε αυτή την δημοσίευση“, αναφέρει η Microsoft.

Τα Windows 11 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις υποστηριζόμενες συσκευές τον επόμενο μήνα, και το πρώτο κύμα ενημερώσεων έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου. Η Microsoft έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει τα Windows 11 σε όλους τους κατάλληλους υπολογιστές έως τα μέσα του 2022.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).