Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου

Η ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα 11 στις 5 Οκτωβρίου και θα προσφέρονται ως δωρεάν αναβάθμιση.

windows 11

Το νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου, ως δωρεάν αναβάθμιση για κατάλληλους υπολογιστές ή σε νέο υλικό που αποστέλλεται με προεγκατεστημένα τα Windows 11.

Η δωρεάν αναβάθμιση όπως πολλές αναβαθμίσεις των Windows στο παρελθόν, θα είναι διαθέσιμη σε φάσεις. Πρώτα θα προσφερθεί σε νέες κατάλληλες συσκευές και στη συνέχεια τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα για τις περισσότερες συσκευές της αγοράς. Η διαφορά μεταξύ των φάσεων αναμένεται να διαρκέσει μερικές εβδομάδες μετά τις 5 Οκτωβρίου και πιθανά να είναι προσβάσιμο σε όλα τα μηχανήματα που προβλέπονται, έως και τα μέσα του 2022.

“Ακολουθώντας τις τεράστιες γνώσεις από τα Windows 10, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία”, εξήγησε ο Aaron Woodman , γενικός διευθυντής μάρκετινγκ των Windows στη Microsoft. “Αναμένουμε ότι σε όλες τις επιλέξιμες συσκευές θα προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11 έως τα μέσα του 2022.”

Σε υπάρχοντες υπολογιστές Windows 10, το Windows θα ενημερώνει τους χρήστες πότε είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για αυτούς. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν η συσκευή σας πληροί τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση των Windows 11 μέσω του Windows Update ή της αποκλειστικής εφαρμογής PC Health Health Check ( αυτήν τη στιγμή σε προεπισκόπηση ).

Οι εφαρμογές Android στα Windows 11 δεν θα εμφανιστούν κατά την εκκίνηση.
Ενώ τα Windows 11 θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου, δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι ανακοινωμένες δυνατότητες. Η Microsoft φέρνει εφαρμογές Android στα Windows 11 σε συνεργασία με την Amazon και την Intel, αλλά αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι διαθέσιμη στις 5 Οκτωβρίου.

  Easter Egg στην αναζήτηση της Google με γάτες και σκύλους

Μια προεπισκόπηση των εφαρμογών Android στα Windows 11, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους Windows Insiders τους επόμενους μήνες..

Η Microsoft αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα μια λύση για όσους δεν πληρούν της ελάχιστες απαιτήσεις. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 11 σε οποιοδήποτε υλικό χρησιμοποιώντας μέθοδο ISO, αρκεί ο υπολογιστής να διαθέτει επεξεργαστή 64-bit, με δύο ή περισσότερους πυρήνες, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και chip TPM. Αλλά αν χρησιμοποιήσετε αυτές τις προϋποθέσεις, ο υπολογιστής σας θα είναι σε κατάσταση που δεν θα υποστηρίζεται. Αυτό σημαίνει ότι ένας μη υποστηριζόμενος υπολογιστής Windows 11 ενδέχεται να μην έχει πρόσβαση στο Windows Update, ακόμη και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι πλήρως συμβατός με τα Windows 11, η Microsoft εξακολουθεί να υποστηρίζει τα Windows 10 έως τις 14 Οκτωβρίου 2025.

Δεν είναι σαφές πόσες σημαντικές ενημερώσεις θα κυκλοφορήσει η Microsoft για τα Windows 10 τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ωστόσο, μια ενημέρωση 21H2 έρχεται για χρήστες Windows 10 αργότερα φέτος, και θα περιλαμβάνει υποστήριξη υπολογιστών GPU στο Υποσύστημα Windows για (), βελτιώσεις του Windows Hello και υποστήριξη ασφαλείας WPA3 H2E Wi-Fi.

Windows 11,update,Microsoft

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).