Τι θα γίνει στο Google I/O 2022

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, Google I/O, θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας με μια εναρκτήρια παρουσίαση σήμερα Τετάρτη, 11 Μαΐου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

google io22

Αν και το συνέδριο έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα εργαλεία και τις πλατφόρμες της Google, η κεντρική ομιλία αφορά όλους τους φίλους της εταιρείας καθώς συμπεριλαμβάνει ανακοινώσεις για hardware και software για προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους 12 μήνες.

Φέτος, θα μπορούσαμε να δούμε αρκετές ανακοινώσεις hardware κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας. Υπάρχουν συνεχείς φήμες για το πρώτο wearable της εταιρείας, το Pixel Watch, καθώς και για μια συσκευή smartphone μεσαίας κατηγορίας του Pixel 6 που κυκλοφόρησε πέρυσι. Είναι επίσης πολύ πιθανό να δούμε να ανακοινώνονται ασύρματα ακουστικά, και ίσως μερικές άλλες εκπλήξεις.

Οι ανακοινώσεις λογισμικού είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθούν στα κύρια λειτουργικά συστήματα της Google, όπως το Android 13, την επόμενη μεγάλη έκδοση που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

  Cognitive Fingerprints βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης συμπεριφοράς

Οι παρουσιαστές της Google θα μπορούσαν επίσης να ανακοινώσουν νέες δυνατότητες για άλλες πλατφόρμες όπως το Wear OS ή το Android TV.

Η συνεχώς αυξανόμενη γκάμα υπηρεσιών της εταιρείας (Google Maps ή εργαλεία στο χώρο εργασίας όπως τα Google Docs) είναι επίσης πιθανό να λάβουν κάποιες βελτιώσεις.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

89  +    =  98

Previous Story

Fedora 36 μόλις κυκλοφόρησε

Next Story

ESET συμμετείχε στην ετήσια άσκηση Locked Shields του ΝΑΤΟ